Újra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változott

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
feldolgozás gyász Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán.

„Pokoli fájdalmon ment és megy keresztül a mai napig, de próbálja magát összeszedni. Eddig szinte éjt-nappallá téve sírdogált, de be kellett látnia, még ha feldolgozni soha nem is tudja Andy halálát, muszáj együtt élnie azzal. Timi erős nő, képes lesz túllépni a gyász legfájóbb időszakán. Bár Andy nincs mellette, és ezt örökké érzi majd, a napi rutinjaihoz próbál visszatérni, ami jó út. Néha már mosolyogni is tud” – mondta a Blikknek Timi egyik közeli barátja.

Megjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-megjelent-egy-video-melyen-havas-jon-bocsanatot-ker-a-tronok-harca-utolso-evadaert.htmlMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért. Megörültek a rajongók, de nem minden az, aminek látszik. TV + Sztárok--Hódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt lánya évzárójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-hodi-pamelat-azert-tamadtak-mert-nem-vett-reszt-lanya-evzarojan.htmlHódi Pamelát a közösségi oldalán támadták azért, mert nem vett részt Nati évzáróján. TV + SztárokOrigoByeAlex ijesztő arcát mutatta meg egy vicces videóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-byealex-uj-ijeszto-arcat-mutatta-meg-egy-vicces-videoban.htmlNem idegen a poénkodás ByeAlextől. Az X-Faktor mentora azonban most a viccelődést is új szintre emelte. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi elárulta, volt már egyéjszakás kalandjahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-bodi-sylvi-elarulta-volt-mar-egyejszakas-kalandja.htmlBódi Sylvi elárulta, hogy volt már egyéjszakás kalandja, de alapvetően ő egy klasszikus nő, akit meg kell hódítani. TV + Sztárok--Mindenki Keanu Reevest imádja: ezért szeretik annyira a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-mindenki-keanu-reeves-t-imadja-ezert-szeretik-annyira-a-szineszt.htmlKeanu Reeves nagyszerű színész, de nem ezért imádják őt az emberek, hanem azért, mert annak ellenére, hogy hollywoodi sztár, nagyon hétköznapi maradt. Visszahúzódó, humoros egyénisége és a rajongói felé mutatott kedvessége miatt 2019-ben is megőrülnek érte. Íme, néhány példa a nagyszerűségére, de vigyázat, ha eddig nem szeretted Keanu Reevest, mostantól biztos a rajongója leszel. TV + SztárokAFPMegmutatta tökéletes testét Dukai Regina – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-megmutatta-tokeletes-testet-dukai-regina.htmlDukai Regina bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.