Hatalmas megtiszteltetés érte Borbély Alexandrát

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Neilson Barnard -
Borbély Alexandra filmfesztivál Karlovy Vary-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra.

Hatalmas megtiszteltetés érte Borbély Alexandrát, ugyanis meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra – számolt be a hírről a Ripost.

A magyar színésznő nevét a világ 2017-ben ismerte meg, ekkor mutatták be a Berlinalén a Testről és lélekről című alkotást. A szerepért később megkapta a Legjobb európai színésznőnek járó elismerést is.

Borbély Alexandrát újabb elismerés érte Forrás: AFP/2018 Getty Images/Neilson Barnard
Tóth Vera haspólóban mutatta meg vékony derekát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-toth-vera-haspoloban-mutatta-meg-vekony-derekat-foto.htmlElképesztő átalakuláson van túl Tóth Vera, aki a nagy fogyása után rátalált az igazira is.TV + Sztárok--Tejben fürödve fotózták az Éjjel-nappal Budapest Mesijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-tejben-furodve-fotoztak-az-ejjel-nappal-budapest-mesijet.htmlTejben fürödve készült szexi fotósorozat az Éjjel-nappal Budapest Mesijéről. TV + SztárokOrigoJanza Kata elárulta, miért nem szült gyereket új párjának: a férfi nem akartahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-janza-kata-elarulta-miert-nem-szult-gyereket-uj-parjanak-a-ferfi-nem-akarta.htmlJanza Kata elárulta, miért nem szült gyereket 22 évvel fiatalabb szerelmének, Ádámnak.TV + SztárokOrigoMajoros Hajnalka elképesztő jógapózban és apró bikiniben mutatta meg tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-majoros-hajnalka-elkepeszto-jogapozban-es-apro-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlA spanyol tengerparton mutatta meg tökéletes testét Majoros Hajnalka, Dundika.TV + Sztárok--Cicciolinát régi nagy ellensége, Rocco Siffredi, pornószínész mentené meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cicciolinat-regi-nagy-ellensege-rocco-siffredi-pornoszinesz-mentene-meg-az-anyagi-csodtol.htmlCicciolina és Rocco Siffredi harca az egész olasz sajtót lázban tartja. Nemrég arról szóltak a hírek ugyanis, hogy a pornódíva beperli becsületsértésért a vilgá egyik leghíresebb férfi felnőttfilmesét. Most azonban fordulni látszik a kocka, a férfi ugyanis segítene szeretne Staller Ilonán.TV + Sztárok--Avril Lavigne bejelentette, hogy újabb turnéra indulhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-avril-lavigne-bejelentette-hogy-ujabb-turnera-indul.html2014-ben diagnosztizáltak Lyme-kórt Avril Lavigne énekesnőnél. Azóta megjárta a poklot, most azonban bejelentette, hogy turnéra indul. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.