Janza Kata elárulta, miért nem szült gyereket új párjának: a férfi nem akarta

Forrás: Mokka -
Janza Kata szülés vallomás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata elárulta, miért nem szült gyereket 22 évvel fiatalabb szerelmének, Ádámnak.

Mindenki azt hihetné, hogy Janza Kata a kora miatt nem szült gyereket 22 évvel fiatalabb szerelmének, ám a színésznő elárulta, hogy a párja volt az, aki nem szorgalmazta a közös babát.

Janza Kata és Pesák Ádám Forrás: Mokka

"Ha azt kérte volna tőlem, legyen egy közös gyerekünk, nyitott lettem volna rá, de bármilyen furcsa is, ő ezt nem akarta. Kettőnk közül Ádám nem küzdött ezért. Nem akart gyereket, mert a színházat tekinti a szerelmének, önmagára pedig örök gyerekként tekint. Bevallotta, úgy érzi, nem tudná becsülettel elvégezni az apai teendőket. Az anyaságomat viszont elismeri, és csodálattal tekint rám, viszont soha nem akart a gyerekeim pótapja lenni, sőt. Azt mondja, néha az is elfárasztja, amit a kanapéról végignéz. A táskaátnézés, az uzsonna bepakolása, a reggel hatkor való felkelés nem neki való. Belátta ezt, ezért működik a kapcsolatunk. Nekem már van két gyermekem, Ádám pedig nem akar, így nincs semmi, ami feszültséget okozna a kapcsolatunkban"mesélte a Blikknek Janza Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.