Kim Kardashian kártérítést kap: milliókkal lesz gazdagabb

Forrás: AFP/Angela Weiss -
kártérítés pénz kim kardashian per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Engedély nélkül használták fel Kim Kardashian fotóit, és másolták le Kanye West kreációit. Pert indítottak, amelynek köszönhetően most milliókat vágnak zsebre. 

2,7 millió dollárt, azaz 760 millió forintnak megfelelő összeget zsebelhet be Kim Kardashian és Kanye West egy kártérítésnek köszönhetően.

Egy divatcég ugyanis visszaélt a nevükkel és a fotóikkal, Kanye West ruháit pedig egy az egyben lemásolták, majd olcsóbban árusították – írja a Bors. Eredetileg magasabb összeget szeretett volna kapni a celebpár, de így sem lehet okuk a panaszra.

Kim Kardashian és Kanye West nagy összegű kártérítést kapnak Forrás: AFP/Angela Weiss

Ambrus Attila anyósa, Marika megdöbbent, amikor a Viszkis udvarolni kezdett lányánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ambrus-attila-anyosa-marika-megdobbent-amikor-a-viszkis-udvarolni-kezdett-lanyanak.htmlKézműves vásáron ismerkedett meg feleségével Ambrus Attila. De vajon mit szólt ahhoz Réka édesanyja, hogy lányának a Viszkis udvarol? Most kiderül. TV + Sztárok--Időjárás: napsütésre és záporokra is lehet számítani a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-idojaras-napsutesre-es-zaporokra-is-lehet-szamitani-a-hetvegen.htmlA hétvégén is nyáriasan meleg lesz, 30 fok körüli maximumokkal, sok napsütéssel. Vasárnap viszont többfelé várhatók záporok, zivatarok is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGönczi Gábor elmesélte, hogyan tartják életben a szerelmüket feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-gonczi-gabor-elmeselte-hogyan-tartjak-eletben-a-szerelmuket-felesegevel.htmlTeljes a családi harmónia Gönczi Gáboréknál. A híradós most arról is mesélt, hogyan tartják életben a szerelmüket feleségével, Ildikóval. TV + SztárokOrigoA 40 éves Karsai Zita apró bugyiban és topban mutatta meg a tánctól tökéletes testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-a-40-eves-karsai-zita-apro-bugyiban-es-topban-mutatta-meg-a-tanctol-tokeletes-testet-foto.htmlKarsai Zita, hazánk egyik leghíresebb táncosa ezúttal is megmutatta, hogy 40 évesen sincs mit takargatnia.TV + Sztárok--Íme Fanni, az első magyar, aki részt vett a sellők világversenyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ime-fanni-az-elso-magyar-aki-reszt-vett-a-sellok-vilagversenyen.htmlHallottál már a Miss Mermaid International versenyről? Íme Fanni, aki első magyar lány, aki részt vett a sellők nemzetközi versenyén. Elmondta, milyen versenyszámokban kellett megmérettetnie magát. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka bikiniben bulizik a Balaton Sound-on: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-karpati-rebeka-bikiniben-bulizik-a-balaton-soundon-foto.htmlElkezdődött az idei Balaton Sound Zamárdiban, amire természetesen a hazai hírességek is jegyet váltottak. A balatoni fesztiválra mindenki megválogatja outfitjét, így tett Kárpáti Rebeka is, aki ezúttal is extrán dögösre vette a figurát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.