Szinetár Dóra szelfit készített arról, hogyan szoptatja a kisfiát – fotó

fotó szoptatás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra teljes vállszélességgel kiáll a nyilvános szoptatás mellett. Meg is mutatta, ő hogyan táplálja a kisfiát.

Szinetár Dóra kisfia, Beni 21 hónappal ezelőtt született. A színésznő büszkén osztotta meg követőivel, hogy a még mindig naponta kétszer szoptatja a kisfiát. Ezt egy intim fotón meg is mutatta.

Nagy hibát vétett Szinetár Dóra: megmutatta, mit tett

Bizony még egy gyakorlott háziasszonnyal is előfordul, hogy elrontja az ebédet. Szinetár Dóra is így járt: odaégette az ételt.

Ledobta ruháit Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-ledobta-ruhait-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-ireland.htmlIreland Baldwin teljesen pucéran mutatta meg testét követőinek. TV + Sztárok--Avicii édesapja elmondta, fia nem tervezte az öngyilkosságothttp://www.life.hu/sztarok/20190704-avicii-edesapja-elmondta-fia-nem-tervezte-az-ongyilkossagot.htmlÉdesapja szerint nem tervezte az öngyilkosságot Avicii. TV + SztárokOrigoElhagyta férjét a dubaji sejk felesége, Haya Bint al-Husszeinhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-elhagyta-ferjet-a-dubaji-sejk-felesege-haya-bint-al-husszein.htmlKiderült, miért menekült el gyermekeivel együtt a dubaji sejk felesége, Haya Bint al-Husszein. TV + Sztárok--Szandi és Bogdán Csaba kapcsolatuk elején kétszer szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szandi-es-bogdan-csaba-kapcsolatuk-elejen-ketszer-szakitottak.htmlSzandi és Bogdán Csaba még mindig imádják egymást, kapcsolatuk azonban nem indult egyszerűen. TV + Sztárok--Ilyen rosszul még sosem nézett ki Salma Hayek – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-ilyen-rosszul-meg-sosem-nezett-ki-salma-hayek-foto.htmlHa azt gondolnád, hogy a gyönyörű színésznő elhagyta magát, akkor tévedsz! Egy film miatt néz ki úgy, mint egy hajléktalan. A súlyos fotót a Bors szúrta ki. TV + Sztárok--Békaméreggel fiatalodik Soma Mamagésahttp://www.life.hu/sztarok/20190704-bekamereggel-fiatalodik-soma-mamagesa.htmlSoma elárulta, milyen módszerrel igyekszik megőrizni fiatalságát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.