Szulák Andrea nem avatja be a nyilvánosságot a magánéletébe

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
párkapcsolat szerelem nyilvánosság Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea azt mondja: nem sétál bele abba a csapdába, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe. Annyit azért elárult, hogy ha még egyszer újrakezdhetné az életét, akkor a legjobb barátjához menne feleségül. 

Néhány hónapja vörösre változtatta a hajszínét Szulák Andrea. Akkor arról szóltak a hírek, hogy újra kopogtat a szerelem az életében – írja a hot! magazin.

„Az én szívemen mindig kopogtat valaki, valahol, valamilyen szándékkal, és ez így is van rendjén” – mondta a lapnak Szulák Andrea. Hozzátette: hogy kinek nyitja meg a szívét, az csak rá tartozik. Nem követi el azt a hibát még egyszer, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe csak azért, hogy még párszor leírják a nevét.

Szulák Andrea szerint minden nő vágyik társra Fotó: M. Schmidt János - Origo

Úgy véli, minden nő vágyik társra. „Mire rájövünk mi, nők és férfiak, hogy mit és hogyan kellett volna jobban tennünk, addigra rendszerint már lepergett életünk legjava. Ezért ha még egyszer újrakezdhetném, a legjobb barátomhoz mennék feleségül” – fogalmazott a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.