holokauszt emlékmű Berlin Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink a gyermekeivel a berlini Holokauszt-emlékműhöz látogatott, az ott készült fotó azonban nem nyerte el a követői tetszését.

Pink a kommentelők haragjával találta szemben magát, miután közzétett egy képet a berlini Holokauszt-emlékműből. A családjával együtt látogatott el a városba, a felháborodást keltő fotón a gyerekei láthatók, ahogy épp futnak az emlékműnél. A rajongók szerint ez nem éppen az a hely, ahol a kicsiknek játszadozniuk kellene, de Pink másként gondolja.

„Ez a két gyermek zsidó, ahogyan én és édesanyám teljes családja is. A személy, aki ezt építette, hitt abban, hogy a gyerekek gyerekek lehetnek, ez számomra az élet ünneplése a halál után. Kérlek, tartsátok meg magatoknak a gyűlöletet és az ítélkezést" – írta Pink.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Beyoncé és Meghan hercegné gyermeknevelési tippeket adott egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-beyonce-es-meghan-hercegne-gyermeknevelesi-tippeket-adott-egymasnak.htmlAz oroszlánykirály című film premierjén futott össze Harry herceg és Meghan hercegné Jay-Z-vel és Beyoncéval. Már azt is tudni lehet, hogy miről beszélgettek. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elveszített valamit, rajongóitól kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-zalatnay-sarolta-elveszitett-valamit-rajongoitol-ker-segitseget.htmlEltűnt Zalatnay Sarolta esernyője, ezért most rajongóitól kér segítséget. Persze vehetne újat, de ezt egy már elhunyt barátnőjétől kapta. Szeretné, ha a tárgy újra nála lenne. TV + SztárokOrigoKamilla hercegné majdnem meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-kamilla-hercegne-majdnem-meghalt.htmlKamilla hercegné a halál torkából menekült meg, az élete mindössze 9 másodpercen múlt. TV + Sztárok--EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-caramel-eloszor-adott-koncertet-a-fesztivalon.htmlPoptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc. TV + Sztárok--Bogdányi Titanilla nevével kerültek fel pucér fotók az internetre: nem ő szerepel rajtukhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-bogdanyi-titanilla-nevevel-kerultek-fel-pucer-fotok-az-internetre-nem-o-szerepel-rajtuk.htmlKellemetlen helyzetbe került Bogdányi Titanilla: az ő nevével jelentek meg pucér fotók az interneten. Pedig a képeken nem ő szerepel. TV + Sztárok--Se veled, se nélküled kapcsolatban szerelmével Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/sztarok/20190715-se-veled-se-nelkuled-kapcsolatban-szerelmevel-ganxsta-zolee.htmlZana József elárulta, mit gondol a fia, Ganxsta Zolee szerelmi életéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.