Ubrankovics Júlia szerelemre lelt Amerikában

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
A Tanár (sorozat) párkapcsolat Ubrankovics Júlia szerelem Amerika meditáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengerentúlon, majd a szerelem is rátalált. 

San Franciscótól 200 kilométerre, egy mamutfenyőkkel körbeölelt táborban meditált Ubrankovics Júlia, miután nem hosszabbították meg a szerződését A Tanár című sorozatban.

Ezután New Havenben, a Yale Egyetemen próbálta A kutya, az éj és a kés című színdarabot, amelynek New Yorkban volt a bemutatója – írja a Story magazin. Ám nemcsak új lehetőségek találták meg, hanem a szerelem is.

Ubrankovics Júlia megtalálta Amerikában a szerelmet Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

„A szerelmem, aki filmzenéket ír, Los Angelesben él, és hat órát repült, hogy ott lehessen a New York-i bemutatómon. A végén egy hatalmas csokor rózsával köszöntött. Akkor már két hónapja nem láttuk egymást, izgultam is, vajon megismer-e, mert az előadás kedvéért rövidre vágattam és természetes barna volt a hajam. Nyolc hónapja ismerjük egymást, még nem mutattam be a szüleimnek” – mesélte Ubrankovics.

Azt is elárulta, hogy egy jazzbárban ismerkedtek meg, a férfi szólította meg őt. „Az első randinkra a kutyájával érkezett, és beszélgetés közben elárulta, hogy gyakran kirándul az autójával a hegyekben. Elhívott egy túrára, amiről már egy párként jöttünk vissza” – folytatta a színésznő.

Azóta voltak már együtt a sivatagban, az óceán partján, de vadkempingeztek is.

Molnár Anikó a sztárság árnyoldalairól vallott őszinténhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-molnar-aniko-a-sztarsag-arnyoldalairol-vallott-oszinten.htmlA ValóVilág után egycsapásra az egész ország megismerte Molnár Anikó nevét. A Nagy Ő után pedig még minkább celebnek számított. Azt mondja, időbe telt, mire meg tudott küzdeni a sztárság árnyoldalairól. TV + Sztárok--Balaton Sound 2019: interjú Alle Farbennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-balaton-sound-2019-interju-alle-farbennel.htmlA berlini DJ, Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben gyakori vendég a magyar klubéletben. Legutóbb éppen Zamárdiban, a Balaton Soundon lépett fel, ahol egy rövid interjúra a Life.hu is elkaphatta. Megtudhattuk tőle többek közt azt is, ha már a neve "Minden szín", igaz-e, hogy színmániás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNehéz helyzetbe került Mészáros Árpád Zsolt éttermehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-nehez-helyzetbe-kerult-meszaros-arpad-zsolt-etterme.htmlBajban van Mészáros Árpád Zsolt étterme: egy felújítás miatt kevés a vendég. TV + Sztárok--Ejtette a bíróság Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ejtette-a-birosag-kevin-spacey-egyik-szexualis-zaklatasi-ugyet.htmlKevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon. TV + Sztárok--Ezúttal kebleit mutatta meg követőinek Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ezuttal-kebleit-mutatta-meg-kovetoinek-demi-rose-modell.htmlBár a mosoly fontosságát hangsúlyozza, nem biztos, hogy Demi Rose követői a legutóbbi fotójá az arcát nézik meg először. TV + Sztárok--13 éves lett Lányi Lala koraszülött kisfia: így van most Benihttp://www.life.hu/sztarok/20190718-13-eves-lett-lanyi-lala-koraszulott-kisfia-igy-van-most-a-kis-beni.htmlKarrierjét is szüneteltette Lányi Lala kisfia gyógyulása érdekében: Beni 13 évvel ezelőtt koraszülöttként látta meg a napvilágot. Ma már igazi eleven, intelligens kis tinédzser. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.