Hetente látogatja volt feleségét Vitray Tamás

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
betegség Vitray Tamás ápolás exfeleség Földi Teri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint harminc éve vált el Vitray Tamás és Földi Teri, de a szeretet a mai napig megmaradt. A legendás tévés meghatóan gondoskodik a beteg színésznőről.

Hetente látogatja második feleségét Vitray Tamás. Földi Terit jelenleg a Mazsihisz Szeretetkórházban ápolják. Vitray és Földi házassága Kállai Bori színésznő miatt ért véget, akit a tévés egy debreceni virágkarneválon ismert meg. Vitray másfél évig titkolta a szerelmüket, majd 10 év házasság után elvált Földitől.

Vitray Tamás hetente látogatja második feleségét, Földi Terit Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Nem érzek ebben semmi különlegességet, nem érdemlek ezért külön figyelmet. Számomra teljesen természetes, hogy meglátogatom Terit, hiszen tíz évet éltünk együtt, ami hosszú idő. Ha tehetem, hetente bejárok a Mazsihisz Szeretetkórházba, hiszen a második nejem mellett több ismerősömet, barátomat is ott ápolják. Én szerencsére jó erőben vagyok és ha szép az idő, szívesen sétálok a kórház kertjében Terivel, akit a lányán és rajtam kívül nem igazán látogat senki. Jól jön neki a társaság annak ellenére is, hogy a kórház személyzete nagyon figyelmes és kedves...” – mondta a Ripostnak Vitray.

Balatoni hajóról posztolt bikinis fotót Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-balatoni-hajorol-posztolt-bikinis-fotot-iszak-eszter.htmlIszak Eszter a Balatonról jelentkezett be, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokCaramel kislánya betegségéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-caramel-kislanya-betegsegerol-nyilatkozott.htmlA Borsnak adott interjújában Caramel végre megerősítette azt, amit már sejthettünk: kislánya, Szofi végre jól van. TV + SztárokOrigoHarry herceg visszautasította a meghívást Ellie Goulding esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190721-harry-herceg-visszautasitotta-a-meghivast-ellie-goulding-eskuvojere.htmlHamarosan férjhez megy Ellie Goulding énekesnő. A jeles eseményre a brit királyi család tagjait is meghívta, ám Harry herceg lemondta a részvételt – korábban ugyanis gyengéd szálak fűzték Ellie-hez. TV + SztárokMilliókat keres fenekével Natalia Garibotto az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-milliokat-keres-fenekevel-natalia-garibotto-az-instagramon.htmlA 26 éves Natalia Garibotto rengeteget keres azzal, hogy az Instagramon mutogatja méretes fenekét. 1,3 millió követője van. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál zseniális fotót készített az öregítő applikációvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-ordog-nora-es-nanasi-pal-zsenialis-fotot-keszitett-az-oregito-applikacioval-facebook.htmlA civilek és sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ez Nánásiékat sem tartotta vissza egy kis mókázástól. TV + SztárokOrigoSzakácsot keres II. Erzsébet: ennyi pénzt kapna az alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-szakacsot-keres-ii-erzsebet-ennyi-penzt-kapna-az-alkalmazott.htmlÚj menü kitalálása és a különleges eseményekre való ételkészítés lenne a feladata a Buckingham-palota új szakácsának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.