szívritmuszavar Németh Lajos életmódváltás kórház nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, tavaly szívritmuszavarral került kórházba. Azóta életmódot váltott.

Németh Lajos nemrég ünnepelte 69. születésnapját, és a népszerű meteorológus most a Story magazinnak mesélt arról, hogyan érzi magát közel a 70-hez. Elárulta, az utóbbi hónapokban életmódot váltott, tavaly ugyanis szívritmuszavarral kórház került.

Tavaly július 13-án, pénteken, amikor a Balatonnál nyaraltunk, hirtelen rosszul lettem, minden elsötétült előttem, a feleségem vitt be a füredi szívkórházba. Kiderült, szívritmuszavarom van, ami szerencsére hamar magától is helyreállt. Gyógyszert kell azonban szednem, és rendszeresen járok terheléses kontrollra. Életmódot is kellett váltanom, főleg az étkezést illetően, amit Ági, a nejem felügyel. Ég veled, csülkös pacal, isten hozott, sült hal! Hát nem ugyanaz..." – nyilatkozta Németh Lajos, majd hozzátette, mára a futást is lecserélte sétára, illetve kerékpárra.

Németh Lajos tavaly nyáron került kórházba Fotó: Szabó Gábor - Origo
Damu Roland a közösségi oldalon üzent exének, Cseke Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-damu-roland-a-kozossegi-oldalon-uzent-exenek-cseke-katinkanak.htmlDamu Roland és Cseke Katinka nagyjából húsz évvel ezelőtt alkotott egy párt, és úgy tűnik, ők ketten a mai napig jóban vannak egymással. TV + Sztárok--Megérkezett Budapestre Demcsák Zsuzsa férje: így örültek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-megerkezett-budapestre-demcsak-zsuzsa-ferje-igy-orultek-egymasnak.htmlCsütörtökön délután szállt le Krishan gépe Budapesten. Demcsák Zsuzsa a repülőtéren várta szerelmét.TV + SztárokOrigoMarsi Anikó őszintén beszélt Palik Lászlóval való házasságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-marsi-aniko-oszinten-beszelt-palik-laszloval-valo-hazassagarol.htmlPalik László és Marsi Anikó 16 éve él boldog házasságban. Mindketten heves vérmérséklettel rendelkeznek. Most elárulták, hogyan működnek együtt a magánéletben. TV + Sztárok--Összeomlott Panyik Anita egy extrém akadályversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-osszeomlott-panyik-anita-egy-extrem-akadalyversenyen.htmlA Survivor után igazán megkedvelte az extrém akadályversenyeket Panyik Anita, aki azóta is ennek a szenvedélnyek hódol. Ám a legutóbbi megmérettetésen egy ksi hiba csúszott a számításába, összeomlott. TV + SztárokOrigoUngár Anikónak udvarolt Cseh Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190725-ungar-anikonak-udvarolt-cseh-tamas.htmlA Katona József Színházban játszott Cseh Tamás, amikor Ungár Anikóval megismerkedett. A világhírű bűvész és a zeneszerző, színész ezután gyakran találkoztak. Cseh Tamás udvarolt neki. TV + Sztárok--Jolly szerint Suzy kamuprofillal járatja le őt a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-jolly-szerint-suzy-kamuprofillal-jaratja-le-ot-a-kozossegi-mediaban.htmlEgy Mónika nevű álprofillal, Jolly és Suzy fotóival visszaélve ment neki valaki Jollynak a közösségi médiában. A mulatós sztár szerint ez nem lehet más, mint a felesége. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.