Damu Roland a közösségi oldalon üzent exének, Cseke Katinkának

Damu Roland párkapcsolat ex barátság Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland és Cseke Katinka nagyjából húsz évvel ezelőtt alkotott egy párt, és úgy tűnik, ők ketten a mai napig jóban vannak egymással.

Különös üzengetést szúrt ki a közösségi oldalon a Ripost. A portál azt írja, Damu Roland a minap közzétette egy olyan teszt eredményét, amely arról tanúskodik, a színészkedés a neki való munka. Ezt a bejegyzést kommentálta Cseke Katinka: „Nem, nem téved!"

Damu Roland ma is jóban van Cseke Katinkával Fotó: Margitay Klára

Jött is hamar a válasz a színésztől: „De szeretlek, annyira édes vagy!" Katinka erre reagálva csak ennyit írt: „Ez az igazság!"

Végül Damu még egy kedves hozzászólással jutalmazta kolléganőjét: „Te pedig egy csodalelkű tündér vagy. De tényleg!"

Mint ismeretes, a két sztár nagyjából húsz évvel ezelőtt járt együtt, kapcsolatuknak pedig egy csúnya összeveszés vetett véget, amely során a színész rárúgta szerelemére az ajtót. Most úgy tűnik, azóta sikerült túllépniük a konfliktuson, és ma is baráti viszonyban vannak.

Cseke Katinka nem haragszik egykori párjára Forrás: Facebook/Katinka Cseke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.