összeköltözés Krishan Dangwal repülőtér Demcsák Zuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap érkezett meg Magyarországra Demcsák Zsuzsa indiai férje, Krishan Dangwal. A volt műsorvezető a reptéren várta élete párját, alig várta már, hogy megölelhesse.

Ahogy megérkezett Krishan, megcsókolták egymást Zsuzsával. Az újdonsült feleség pedig azonnal a férje fülébe súgta, hogy szereti. Nagy meglepetés volt mindkettőjüknek, hogy Krishan pár nappal előbb tudott ideutazni a tervezettnél.

"Meglepetés volt, szerdán este hívott, hogy másnap mikor menjek ki a repülőtérre. Az egész eddigi életét kellett felszámolnia, a munkáit befejezni. Az otthonát pakolta be pár bőröndbe. Nagyon kell szeretni valakit, hogy ezt megtegye, és én a távolból is éreztem ezt a feltétel nélküli, miattam minden mást feladó szerelmet. Most be kell rendezkednünk az itthoni közös életünkre. A valódi együttélésünket kezdjük el. Egyszerre furcsa és természetes is ez a helyzet, mert nagyjából tíz éve nem éltem együtt senkivel, ő sem volt még házas soha, mégis annyira egyértelmű, hogy mostantól együtt élünk. Igazán most kezdődik el az életünk, tervezzük az esküvőt, a jövőnket" - mondta a Blikknek Zsuzsa, aki azt is hozzátette, eszük ágában sincsen kimozdulni, élveznek minden együtt töltött órát.

A szerelmesek nem tétlenkednek sokat, egy hónapon belül meg akarják tartani az esküvőt is. Zsuzsa az augusztus 21-i születésnapját már feleségként szeretné ünnepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.