Pártos Csilla felháborodva reagált Pécsi Ildikó vádjára

vád Pécsi Ildikó reakció Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla megszólalt, miután Pécsi Ildikó azt állította, ő és fia addig bántják, amíg valami baja nem esik. 

Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta dúl a jogi harc, ráadásul a tárgyalótermen kívül, a nyilvánosság előtt is folytatják a csatározást. Most Pártos Csilla szólalt meg, miután anyósa azt nyilatkozta, egykori menye és unokája addig hergelik, amíg baja nem esik.

Pártos Csilla válaszolt Pécsi Ildikó vádjaira Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

De roppant nehezen viselem, hogy mindent az én nyakamba varrnak.

Ripost

Pártos Csilla békülne, de Pécsi Ildikó nem enged volt menyének

Kiújult a betegsége Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak. Pártos Csilla békülni szeretne, és meglátogatni a kórházban egykori apósát. Úgy tűnik azonban, hogy Pécsi Ildikó most sem hajlandó megenyhülni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Gáspár Evelinnek elege lett a gyűlölködőkbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-gaspar-evelinnek-elege-lett-a-gyulolkodokbol.htmlGáspár Evelinnek rengeteg beszólást kell elviselnie, de a jelek szerint elege lett. TV + SztárokOrigoBeszámoltak a magyar vízilabdások a halálos diszkóbalesetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-beszamoltak-a-magyar-vizilabdasok-a-halalos-diszkobalesetrol.htmlA magyar női vízilabda-válogatott tagjai is ott voltak a kvangdzsui szórakozóhelyen, amikor leszakadt a galéria. TV + Sztárok--100 éves lett Bálint György, vagyis Bálint gazdahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-100-eves-lett-balint-gyorgy-vagyis-balint-gazda.htmlBálint gazda betöltötte a 100. életévét. Az ország kertésze ma is éppen olyan lelkesedéssel foglalkozik imádott szakmájával, mint karrierje elején. TV + SztárokOrigoOsvárt Andreát felháborította volt párja üzenetehttp://www.life.hu/sztarok/20190728-osvart-andreat-felhaboritotta-volt-parja-uzenete.htmlOsvárt Andrea durva történetet osztott meg: az egykori párjától kapott üzenet háborította fel. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMilák Kristóf még nem tudja felfogni, mekkora eredményt ért elhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-milak-kristof-meg-nem-tudja-felfogni-mekkora-eredmenyt-ert-el.htmlMilák Kristóf még nem fogta fel, mekkora eredményt sikerült elérnie: szerinte legalább egy hónapba telik, mire feldolgozza a történteket. TV + Sztárok--Zséda a Cotton Club Singers utáni időszakról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190728-zseda-a-cotton-club-singers-utani-idoszakrol-vallott.htmlZséda nagyon élvezte a Cotton Club Singerst, de érezte, hogy nem ez az útja: ezért döntött a kilépés mellett, és habár nem volt egyszerű a nulláról felépítenie a karrierjét, mégis sikerült. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.