Bódi Margó szerint a szex és az ételek nagyon fontosak egy házasságban

szex Bódi Margó étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margó meglepő nyíltsággal vallott arról, mennyire fontos a szex a házasságában.

Bódi Margó a NőComment forgatásán beszélt a házasságáról, és arról, mivel tartják fenn a tüzet. Szerinte az intim kapcsolat nagyon fontos, de nem ez az egyetlen, ami számít.

Bódi Margó szerint az ételek és a szex tartja össze a házasságot Forrás: Peller Mariann

Azt mondom, hogy szexuálisan is életben kell tartani a szikrát,

Ripost

Jennifer Lopez pulcsiban napozik: így is jól nézett ki - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-jennifer-lopez-pulcsiban-napozik-igy-is-jol-nezett-ki-foto.htmlJennifer Lopez érdekes szerelésben napozott, de így is jól nézett ki. TV + SztárokOrigoCzippán Anett bikiniben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-czippan-anett-bikiniben-mutatta-meg-magat-foto.htmlMicsoda forma! Fekete bikiniben mutatta meg két gyerek után is tökéletes alakját Czippán Anett. TV + SztárokOrigoHeidi Klum másodszor is férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez – Fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-heidi-klum-ferjhez-ment-16-evvel-fiatalabb-kedvesehez-fotok-a-nagy-naprol.htmlIsmét férjhez ment Heidi Klum. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének, akivel júliusban korábban egyszer már összeházasodtak. TV + Sztárok--Meghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190804-meghan-markle-ma-unnepli-38-szuletesnapjat-igy-koszontotte-harry-herceg.htmlMa ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett. TV + Sztárok--Gyönyörű modellként pózolt a Balaton partján Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20190804-gyonyoru-modellkent-pozolt-a-balaton-partjan-caramel-felesegeszilagyi-szilvi.htmlElképesztő formában van Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki úgy pózol legutóbbi fotóján, akár egy vérbeli modell. TV + Sztárok--Osvárt Andi elmesélte, tinikorában fiúnak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-osvart-andi-elmeselte-tini-koraban-fiunak-neztek.htmlOsvárt Andi hazánkban és Olaszországban is ismert sztár. Férfiak hada verseng a kegyeiért. Ki hinné, hogy a gyönyörű színésznőt egykor fiúnak nézték? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.