Jennifer Lopez pulcsiban napozik – Fotó

napozás fotó pulcsi Jennifer Lopez
Jennifer Lopez érdekes szerelésben napozott, de így is jól nézett ki. 

Szinte mindegy, hogy mit vesz fel, vagy mit nem Jennifer Lopez, hiszen mindenben tökéletesen mutat. Még abban a pulcsiban is, amelyben nemrég süttette magát a tengerparton. Bár az kérdés, hogy miért volt szüksége ilyen meleg öltözékre a napsütésben.

Czippán Anett bikiniben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-czippan-anett-bikiniben-mutatta-meg-magat-foto.htmlMicsoda forma! Fekete bikiniben mutatta meg két gyerek után is tökéletes alakját Czippán Anett. TV + SztárokOrigoHeidi Klum másodszor is férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez: fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-heidi-klum-ferjhez-ment-16-evvel-fiatalabb-kedvesehez-fotok-a-nagy-naprol.htmlFérjhez ment Heidi Klum, megint. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének, akivel júliusban korábban egyszer már összeházasodtak. TV + Sztárok--Meghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190804-meghan-markle-ma-unnepli-38-szuletesnapjat-igy-koszontotte-harry-herceg.htmlMa ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett. TV + Sztárok--Osvárt Andi elmesélte, tini korában fiúnak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-osvart-andi-elmeselte-tini-koraban-fiunak-neztek.htmlOsvárt Andi hazánkban és Olaszországban is ismert sztár. Férfiak hada versenyez kegyeiért. Ki hinné, hogy a gyönyörű színésznőt egykor fiúnak nézték? TV + SztárokOrigoGyönyörű modellként pózolt a Balaton partján Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20190804-gyonyoru-modellkent-pozolt-a-balaton-partjan-caramel-felesegeszilagyi-szilvi.htmlElképesztő formában van Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki úgy pózol legutóbbi fotóján, akár egy vérbeli modell. TV + Sztárok--Ábel Anita elárulta, sűrűn káromkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-abel-anita-elarulta-surun-karomkodik.htmlÁbel Anita bevallotta, hogy sokszor káromkodik, ha a helyzet megkívánja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.