Czippán Anett bikiniben mutatta meg magát – Fotó

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
fotó bikini Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda forma! Fekete bikiniben mutatta meg két gyerek után is tökéletes alakját Czippán Anett.

Nyaralásáról posztolt Czippán Anett, ami nem indult zökkenőmentesen. Görögorszába utazott férjével és két kisfiával a TV2 műsorvezetője, ám megérkezésük első éjszakáján olyan vihar keletkezett, ami teljesen tönkretette az üdülőhelyet.

„Nyaralni jöttünk. Tegnap érkeztünk. Olyan vihar kerekedett, hogy ilyet még sosem éltem át. Megvagyunk, minden rendben! Köszönöm annak, aki vigyázott ránk!” – írta egyik fotója mellé Anett.

A nagy ijedtség után Anettéknak azért sikerült pihenniük és fürdőzniük. Egy ilyen tengerparton töltött napot örökített meg Anett férje, aki fekete bikiniben fotózta a gyönyörű műsorvezetőt.

Teljesen kikészült a műsorvezető: „Összeroskadtam és elkezdtem sírni”


Czippán Anett Görögország vihar sújtotta részén kezdte meg nyaralását családjával, ám onnan hamar továbbálltak, hiszen sem áram, sem víz nem volt a szállásukon. „Bentről néztük végig, hogy mi történik, és borzalmas érzés volt. Ilyet még sosem éltem át” – mondta Anett a pusztításról. Családjával Korfu felé vették az irányt, de ott sem ment minden simán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.