Heidi Klum másodszor is férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez – Fotók a nagy napról

Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
esküvő házasság Heidi Klum korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét férjhez ment Heidi Klum. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének, akivel júliusban korábban egyszer már összeházasodtak.

Heidi Klum és 16 évvel fiatalabb kedvese kapcsolatának nem sok jövőt jósoltak az ismerősök, családtagok. A szerelmesek azonban rácáfoltak erre, olyannyira, hogy augusztus 3-án össze is házasodtak.

Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A 46 éves német származású szupermodell hófehér hatalmas ruhát viselt hosszú fátyollal, a vőlegény, Tom Kaulitz, aki a Tokio Hotel tagja, szintén fehérben volt.

Sajtóértesülések szerint a vőlegény rendhagyó módon nem a menyasszony édesapjától kért áldást a frigyre, hanem Heidi előző házasságaiból született gyerekeitől.

A fotókat a nagy napról ITT nézhetitek meg.

Egy szál tangában végzi teendőit Heidi Klum – Fotó

46 évesen is bomba formában van Heidi Klum. Ezt büszkén meg is mutatja, most csak egy aprócska tangabugyit viselt.

Osvárt Andi elmesélte, tini korában fiúnak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-osvart-andi-elmeselte-tini-koraban-fiunak-neztek.htmlOsvárt Andi hazánkban és Olaszországban is ismert sztár. Férfiak hada versenyez kegyeiért. Ki hinné, hogy a gyönyörű színésznőt egykor fiúnak nézték?TV + SztárokOrigoMeghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190804-meghan-markle-ma-unnepli-38-szuletesnapjat-igy-koszontotte-harry-herceg.htmlMa ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett.TV + Sztárok--Nádai Anikót kisfia sminkelte ki: érdekes lett a végeredményhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-nadai-anikot-kisfia-sminkelte-ki-erdekes-lett-a-vegeredmeny.htmlNádai Anikót kisfia sminkelte ki. Érdekes lett a végeredmény. TV + Sztárok--Hétvégente találkozik párjával Détár Enikő: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190804-hetvegente-talalkozik-parjaval-detar-eniko-ez-az-oka.htmlDétár Enikős és párja lassan 6 éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek eleinte nem jósoltak hosszú kapcsolatot, ők mégis kiállták az idők próbáját. Egyedül a munka tudja csak megnehezíteni együttléteiket. TV + SztárokOrigoVarga Izabella legújabb fotóján úgy néz ki, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20190804-varga-izabella-legujabb-fotojan-ugy-nez-ki-mint-catherine-zetajones.htmlVarga Izabella csodás formában van. Külsőleg és belsőleg is harmóniában van önmagával, nem is csoda, hogy minden fotóján gyönyörű. Legújabb képén egy világhírű színésznőhöz hasonlítja magát. TV + Sztárok--Egy gyönyörű fehér oroszlánnal ölelkezett Dukai Regina – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-egy-gyonyoru-feher-oroszlannal-olelkezett-dukai-regina-foto.htmlEgy gyönyörű fehér oroszlánkölyökkel került szoros barátságba Dukai Regina, aki ágyban, párnák közt etette meg az állatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.