Arnold Schwarzenegger tartja Vajna Timiben a lelket: a legtöbb barát elfordult tőle

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi Arnold Schwarzenegger barát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi férje halála óta nagyon rossz passzban van. Nemcsak élete párját veszítette el, de Andy halála után a legtöbb barát is elfordult tőle, valamint anyagi gondokkal is küzd.

Az egykor irigyelt életet élő Vajna Timi mára teljesen egyedül maradt. Rengeteg barát vette őket körül, amíg Andy élt, a filmes mogul halála után azonban nagyon kevesen maradtak az özvegy körül. Családján kívül Arnold Schwarzenegger szinte az egyetlen, aki a szívén viseli Timi sorsát.

Vajna Timi egyedül maradt, barátai is elfordultak tőle Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Arnold sokat vendégeskedett nálunk, nagyon jó barátok voltak Andyvel. Amikor meghalt, Arnold egy pillanatra sem hagyott magamra. Ideutazott, beszédet írt és mondott Andy temetésén. Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kapcsolatunk azóta sem szakad meg. A legutóbb arra kért, amikor Facetime-on beszélünk, hogy ha a Amerikában vagyok, azonnal szóljak neki, mert szeretne egy jó bécsi szeletre meginvitálni a családjához. Mindig emlékeztet arra, hogy az ajtajuk bármikor nyitva áll előttem” –mesélte a Ripostnak Timi, aki elárulta, a hagyatéki tárgyalás után Amerikában szeretne letelepedni.

Vajna Timi drámai vallomása: „Megsemmisítettem Andy mintáját”

Most már biztos, hogy Vajna Timinek nem születik gyermeke néhai férjétől, megsemmisítette ugyanis Andy mintáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.