Több száz milliós luxuspartit szervez 22. születésnapjára Kylie Jenner

Instagram -
luxus Kylie Jenner YACHT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik Kylie Jenner 22. születésnapja, amire egyáltalán nem sajnálja a pénzt az üzletasszonnyá avanzsált celebritás. A helyszín egy focipálya méretű, 74 milliárd forintot érő luxusjacht lesz.

Nem hittük volna, hogy a Kardashian–Jenner klánból bárki is felülmúlja majd Kim Kardashian tevékenykedését és hírnevét. A legfiatalabb lánynak, Kylie-nak azonban sikerült, 21 évesen a legfiatalabb dollármilliárdosként pózolt a Forbes címlapján. Ezek után nem is csoda, hogy százmilliókat költ majd a születésnapi bulijára is.

Kylie Jenner méregdrága szülinapi bulit szervez magának Instagram

A buli egy óriási luxusjachton lesz, amit egy hétre béreltek ki 340 millió forintért. A jachton helikopterleszálló, mozi és persze egy óriási medence is van, nem beszélve a 29 főből álló személyzetről, akik egy hétig a bulizók kívánságait lesik majd.

Kifakadt Bruce Lee lánya: "Meghamisították édesapám emlékét"http://www.life.hu/sztarok/20190805-kifakadt-bruce-lee-lanya-meghamisitottak-edesapja-emleket.htmlBruce Lee lánya, Shannon meglehetősen felháborodott, miután megnézte a moziban Tarantino legújabb filmjét. A nő szerint meghamisították édesapja emlékét a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben. TV + SztárokNorthfotoExkluzív interjú a milliárdos olasz DJ-vel, Gianluca Vacchival - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-exkluziv-interju-a-milliardos-olasz-djvel-gianluca-vacchival.htmlAz 51 éves olasz milliárdost, Gianluca Vacchit ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram-követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 13 millióan. Sokoldalú, hiszen üzletember, de DJ-skedik is. Táncos videóit pedig rengetegen figyelik, van olyan, amit már több mint 2 milliárdan megtekintettek. Az olasz milliárdos egyszer azt mondta, csak akkora vagyont szeretne, amivel fenn tudja tartani saját, illetve barátai életszínvonalát. A gazdagságát az örökölt családi vagyonból alapozta meg. A sikeréről és életéről a magyar stábok közül kizárólag a Life.hu-nak nyilatkozott. TV + SztárokOrigoGáspár Győző borotválkozás közben szenvedett balesetet: össze kellett varrni a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-gaspar-gyozo-borotvalkozas-kozben-szenvedett-balesetetossze-kellett-varni-a-szajat.htmlGáspár Győzőt otthonában boroválkozás közben érte baleset. TV + SztárokOrigoÍgy kerekedik Tóth Gabi pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-igy-kerekedik-toth-gabi-pocakja.htmlTóth Gabi büszke kismamaként megmutatta, milyen szépen gömbölyödik már a pocakja. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter úgy néz ki, mintha összeverték volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190805-foldes-eszter-ugy-nez-ki-mintha-osszevertek-volna.htmlFöldes Eszter nagyon rosszul néz ki egy fotóján: úgy tűnik, mintha összeverték volna. TV + SztárokOrigo40 éves lett Majka: így köszönte meg a jókívánságokathttp://www.life.hu/sztarok/20190805-40-eves-lett-majka-igy-koszonte-meg-a-jokivansagokat.htmlAugusztus 5-én töltötte be 40. életévét Majka. Az Instagramra posztolt is a jeles alkalom kapcsán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.