Apró sortban mutatta meg a lábait Katalin hercegné – fotó

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
lábak rövidnadrág Katalin hercegné sort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta hosszú lábait Katalin hercegné.

Katalin hercegné többnyire visszafogott szettekbe bújik, rendre kerüli a merész darabokat és keveset mutat magából. Most azonban egy kényelmes fekete sortot választott, amely nem rejtegette hosszú lábait.

A hercegné egy jótékonysági vitorlásversenyen vett részt Vilmos herceggel együtt.

Mutatjuk!

Katalin hercegné megvillantotta hosszú lábait Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigo66 éves lett Kánya Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190813-66-eves-lett-kanya-kata.htmlKánya Kata lányával, Wossala Rozinával ünnepelte 66. születésnapját. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Palácsik Lilla és Visváder Tamás első közös gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-jovore-erkezhet-palacsik-lilla-es-visvader-tamas-elso-kozos-gyermeke.htmlPalácsik Lilla és férje, Visváder Tamás elárulták, már dolgoznak rajta, hogy megfoganjon kisbabájuk. TV + SztárokOrigoCsobot Adél elárulta, miért hagyott fel a karrierjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-csobot-adel-elarulta-miert-hagyott-fel-a-karrierjevel.htmlCsobot Adél elárulta, miért hagyott fel a karrierjével. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huÁbel Anita megmutatta magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-abel-anita-megmutatta-magat-bikiniben.htmlÁbel Anita megmutatta magát bikiniben: nagyon dögös. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.