Kiszel Tünde Horvátország bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde horvátországi nyaralásáról posztolt bikinis fotókat.

Kiszel Tünde Horvátországban sütteti magát, a kiruccanásról pedig adott egy kis ízelítőt a közösségi oldalán is. Bikiniben mutatta meg magát, láthatóan nagyon jól érzi magát, teljesen kisimult.

Természetesen a követői odáig voltak a fotóiért, meg is dicsérték az idomait.

Észbontóan szexi vagy" – írta valaki.

Ábel Anita szerelmes fotót posztolt: így ölelkezik párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-abel-anita-szerelmes-fotot-poszolt-igy-olelkezik-parjaval.htmlÁbel Anita megmutatta, mennyire szereti párját: így ölelik egymást. TV + SztárokOrigoTóth Andi dekoltázsáért odavannak a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190816-toth-andi-kiposztolta-a-dekoltazsat.htmlTóth Andi Horvátországban nyaral, onnan posztol magáról szebbnél szebb fürdőruhás képeket. Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy nem szégyenlős, büszke a bájaira. TV + SztárokOrigoRadics Gigi formás fenekét dicsérik a rajongók a közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-radics-gigi-formas-feneket-dicserik-a-rajongok-a-kozossegi-oldalon.htmlRadics Gigi megvillantotta formás fenekét. TV + Sztárok--Ilyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának, Archie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-ilyen-hajszine-van-harry-herceg-es-meghan-markle-kisfianak-archienak.htmlEgy bennfentes elárulta, milyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának. TV + Sztárok--Michael Madsen pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190816-michael-madsen-par-napra-racs-moge-kerul-ittas-vezetes-miatt.htmlMichael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón. TV + SztárokOrigoFélmeztelenül, tangában riszál Heidi Klum – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-felmeztelenul-tangaban-riszal-heidi-klum.htmlHeidi Klum egy szál tangában villantotta meg a fenekét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.