Folytatódik a botrány: nem bánja Para-Kovács és Perjés, hogy beszóltak Ganxsta Zolee-nak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee Para-Kovács Imre beszólás Perjés Zoltán botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán rádiós-újságíró videójukban durván beszóltak Ganxsta Zolee-nak, aki nyomdafestéket nem tűrően reagált az elhangzottakra. A botrány folytatódik...

Nem ült el a vihar Ganxsta Zolee és a két rádiós-újságíró, Para-Kovács és Perjés között. A két férfi YouTube-videójukban szóltak be elég durván Ganxsta Zolee-nak, amikor a nőkhöz és a családjához való viszonyát boncolgatták.

Ganxsta Zolee elégtételt követel Fotó: Polyák Attila - Origo

A rapper nyomdafestéket nem tűrően válaszolt a videóra, majd nyomatékosan megkérte a két rádióst, hogy keressék meg, mert ha fordítva történik, abban nem lesz köszönet. Perjés és Para-Kovács azonban úgy tűnik, nem ijedt meg a fenyegetőzés hallatán, sőt egyáltalán nem bánták meg, amiket mondtak és bocsánatot sem hajlandóak kérni.

„A legnagyobb haverok vagyunk a Ganxstával, és köszönjük, örökké hálásak leszünk neki. Ő is tudja, hogy ebben a nyári uborkaszezonban neki is, nekünk is szükségünk van egy kis felhajtásra”reagált Para-Kovács a Blikk megkeresésére.

Iszonyúan kiakadt Ganxsta: "Te majom meg a fehér hajú f*szszopó haverod"


Ganxsta Zolee nagyon kiakadt egy internetes videó miatt, amelyet Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán készített.

Vajna Timinek üzent a telihold: új életet kell kezdeniehttp://www.life.hu/sztarok/20190817-vajna-timinek-uzent-a-teliholduj-eletet-kell-kezdenie.htmlVajna Timi közösségi oldalán tudatta követőivel: üzent neki a telihold...TV + Sztárok--Shane Tusup bosszút áll: Hosszú Katinka legnagyobb ellenfelét fogja edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20190817-shane-tusup-bosszut-all-hosszu-katinka-legnagyobb-ellenfelet-fogja-edzeni.htmlShane Tusupról kiderült, hogy ismét úszóedzőnek áll: Olaszországba költözik, hogy exfelesége legnagyobb ellenfelét készítse fel a sorozatos győzelemre.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát kirabolták: biztonsági kamera buktathatja le a tolvajthttp://www.life.hu/sztarok/20190817-demcsak-zsuzsat-kiraboltak-biztonsagi-kamera-buktathatja-le-a-tolvajt.htmlMint ismertes Demcsák Zsuzsát a napokban megfosztották értékes órájától. Az egykori műsorvezető a rendőrség segítségét kérte.TV + SztárokOrigoClaudia Schiffer meztelenül fekszik a fűben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-claudia-schiffer-meztelenul-fekszik-a-fuben.htmlClaudia Schiffer egy régi, meztelen fotót mutatott magáról: nagyon dögös. TV + Sztárok--Bikiniben hódít Kiszel Tünde - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-bikiniben-hodit-kiszel-tunde.htmlKiszel Tünde horvátországi nyaralásáról posztolt bikinis fotókat. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nem tér vissza a Briliáns elmékbehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-meghan-markle-nem-ter-vissza-a-brillians-elmekbe.htmlMeghan Markle biztosan nem tér vissza a Briliáns elmék című sorozatba, ugyanakkor az új évadban említést tesznek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.