Balogh Eleni lett a Miss Balaton 2019 győztese

győztes Miss Balaton szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet a zsűri döntése alapján, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt a cukormadárkák egyéves modellszerződését is ő kapta. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek Lakatos Annabellát választották. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg.

Balatonfüreden rendezték meg idén is a Miss Balaton döntőjét. A top 12-be bekerülő lányok a finálét megelőzően egy háromnapos fotótáborban vettek részt, majd egyhetes felkészítő tábor várt rájuk, hogy a legjobb formájukat hozzák a nagy napon. Az öttagú zsűri végül Balogh Elenit választotta meg királynőnek.

A Miss Balaton 2019 három dobogósa Forrás: Red Lemon Média

A fiatal szépségkirálynő modellként dolgozik, már több világmárka reklámfilmjében szerepelt, de az is kiderült, hogy nem ő az első a családban, aki a divatszakmában találta meg a számításait. „Bár még sosem szerepeltünk egy kifutón anyával, nagy álmom válna valóra, ha ez megvalósulna" – mesélte a verseny közben Eleni, aki az eredményhirdetés után könnyeivel küzdve beszélt arról, még el sem hiszi, ami vele történt, és hogy mind a három díjat megnyerte.

Miss Balaton, sztárok Forrás: Red Lemon Média

A döntős lányok először laza szettben, majd bikiniben, utána koktélruhában, végül estélyi ruhában vonultak fel a zsűri és a közönség előtt. Majd az eredményhirdetés előtt egy igazán rendhagyó pillanat következett, a versenyzők felkészítésében részt vevő csapat is felállt a színpadra, így Horváth Éva, Lipcsei Betta, Iszak Eszti, Epres Panni, Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Cinti, Bertók Fruzsi, Magony Szilvi, Foczkó Dalma és Kis Barbi is bemutatkoztak a közönségnek.

Feke Pál megmutatta gyönyörű feleségét: szerelmes szelfihttp://www.life.hu/sztarok/20190818-feke-pal-megmutatta-gyonyoru-felesegetszerelmes-szelfi.htmlFeke Pál és Gyenesei Leila jóideje édesanyaként és édesapaként élik a mindennapjaikat, ugyanis két évvel ezelőtt született meg kislányuk, Mimi. Ám ezúttal elszöktek egy kicsit romantikázni. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoEzért törölték Schobert Lara közösségi oldalát: túl szexinek bizonyult az egyik fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20190818-ezert-toroltek-schobert-lara-kozossegi-oldalat-tul-szexinek-bizonyult-az-egyik-fotoja.htmlEgyik napról a másikra tűnt el Schobert Lara Instagram oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka.TV + SztárokOrigoMegnősült Homonnay Zsolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-megnosult-homonnay-zsolt.htmlHomonnay Zsolt Facebook-oldalán tudatta az örömhírt: ismét megházasodott. TV + SztárokThinkstockBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét http://www.life.hu/sztarok/20190817-bodi-csaba-nagyon-szep-ajandekkal-lepte-meg-feleseget.htmlBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoFérfiruhában is szexi Debreczeni Zita – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-ferfi-ruhaban-is-szexi-debreczeni-zita-foto.htmlDebreczeni Zita ezúttal ismét modellként állt a kamerák elé. Egy igen különleges fotósorozat készült a fotósról. TV + Sztárok--Shane Tusup bosszút áll: Hosszú Katinka legnagyobb ellenfelét fogja edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20190817-shane-tusup-bosszut-all-hosszu-katinka-legnagyobb-ellenfelet-fogja-edzeni.htmlShane Tusupról kiderült, hogy ismét úszóedzőnek áll: Olaszországba költözik, hogy exfelesége legnagyobb ellenfelét készítse fel a sorozatos győzelemre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.