házasság nősülés Homonnay Zsolt
Homonnay Zsolt Facebook-oldalán tudatta az örömhírt: ismét megházasodott. 

Homonnay Zsolt igazi örömhírt jelentett be Facebook-oldalán: a színész ismét megházasodott. Úgy tűnik, sikerült a legnagyobb titokban megrendezniük a lakodalmat, hiszen a rajongók nem tudtak arról, ezen a hétvégén kerül sor a nagy napra. Homonnay Zsolt életében egyik boldogság a másikat követi, hiszen a nyár elején kiderült, hogy ismét édesapa lesz.

Bódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét http://www.life.hu/sztarok/20190817-bodi-csaba-nagyon-szep-ajandekkal-lepte-meg-feleseget.htmlBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoGordon Ramsay kisfia hihetetlenül édes - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-gordon-ramsay-kisfia-hihetetlenul-edes.htmlGordon Ramsay kisfia elképesztően cuki, Instagram-oldalát máris több mint 100 ezer ember követi. TV + SztárokOrigoHeather Locklearnek pszichiátriára kell vonulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190817-heather-locklearnek-pszichiatriara-kell-vonulnia.htmlHeather Locklearnek a múltban elkövetett családon belüli erőszak miatt pszichiátriára kell vonulnia.TV + Sztárok--Átütő mellbimbót villantott a 23 éves színésznő, Dove Cameronhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-atuto-mellbimbot-villantott-a-23-eves-szineszno-dove-cameron.htmlDove Cameron énekes- és színésznő felforrósította a hangulatot Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi fehérneműben mutatta meg testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-palvin-barbi-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-testet.htmlPalvin Barbi ismét egy szexi fotóval kápráztatta el követőit: nagyon dögös ebben a fehérneműben is. TV + SztárokOrigoCurtis elbúcsúzott kisfiától: néhány napig távol lesz tőle - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-curtis-elbucsuzott-kisfiatol-nehany-napig-tavol-lesz-tole.htmlCurtisnek néhány napra el kellett búcsúznia kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.