Emily Ratajkowski sokat mutatott a melleiből - Videó

mell videó Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bombázó Emily Ratajkowski apró fürdőruhában mutatta meg idomait. 

Emily Ratajkowski egy igazán szexi, bár rövid videóval kedveskedett a rajongóinak. A modell egy aprócska fürdőruhában villantotta meg idomait, főként a tökéletes kebleit. Természetesen a követők nagyon örülnek a felvételnek.

Gelencsér Tímea elbúcsúzott a rajongóitól: egy időre eltűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-gelencser-timea-elbucsuzott-a-rajongoitol-egy-idore-eltunik.htmlGelencsér Timi Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy időre eltűnik. TV + SztárokOrigoVV Mici kitekert pózban mutatta meg bikinis alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-vv-mici-kitekert-pozban-mutatta-meg-bikinis-alakjat.htmlVV Mici nyaralásáról osztott meg képet, és ugyan bikinis fotót tett közzé, a rajongóknak nem nyerte el a tetszését. TV + SztárokOrigoPoór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-poor-peternek-gyakran-eszebe-jut-hogy-az-elet-veget-er.htmlPoór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. TV + SztárokOrigoHeidi Klum a mellbimbóival köszönti a rajongóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190818-heidi-klum-mellbimboival-koszonti-rajongoit.htmlHeidi Klum nagyon szexi fotóval köszönt be az Instagram-oldalán: megmutatta a mellbimbóit. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoHorváth Cintia elképesztően szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-horvath-cintia-elkepesztoen-szexi-bikiniben.htmlHorváth Cintia, a korábbi Miss Balaton versenyzője zuhanyzós fotót mutatott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.