Judy 24 évvel ezelőtti fotót posztolt

Judy fotó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. 

Eddig soha nem látott fotót mutatott magáról Judy: így nézett ki a baleset előtt. A felvétel 1995-ben készült, vagyis 24 évvel ezelőtt. Az énekesnőre már kevesen emlékeznek így, a legtöbben a mai arcát ismerik, és így is, úgy is gyönyörű.

Judy 24 évvel ezelőtti fotót posztolt Forrás: Instagram/Judy
Sziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-martin-garrix-legjobb-baratja-julian-jordan-nyilatkozott-a-djk-eleterol.htmlA világ elsőszámú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Vini Vici exkluzív interjút adott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-vini-vici-exluziv-interjut-adott-video.htmlAz izraeli világsztár DJ páros, Vini Vici jelenleg a 34. helyen tartózkodik a TOP100-as DJ listán: egyetlen év alatt 38 helyet ugrottak felfelé. Sokadjára jönnek Magyarországra, a Szigetre viszont csak a páros egyik tagja látogatott el. A Life.hu kiderítette, mi az oka annak, hogy külön váltak útjaik. TV + SztárokOrigoHorváth Cintia elképesztően szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-horvath-cintia-elkepesztoen-szexi-bikiniben.htmlHorváth Cintia, a korábbi Miss Balaton versenyzője zuhanyzós fotót mutatott. TV + SztárokOrigoEpres Panni még mindig az egyik legszebb magyar modell – Fotóval bizonyítjukhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-epres-panni-meg-mindig-az-egyik-legszebb-magyar-modell-fotoval-bizonyitjuk.htmlEpres Panni extra miniben mutatta meg hihetetlenül hosszú lábait. TV + Sztárok--Jóni Máté, az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja megmutatta barátnőjét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-joni-mate-az-exatlon-hungary-bajnok-csapatanak-tagja-megmutatta-baratnojet-foto.htmlJóni Máté szerelmes, kedvesét pedig a közösségi oldalán meg is mutatta. TV + SztárokOrigoBrooke Shields smink nélkül mutatta meg az arcát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-brooke-shields-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-foto.htmlA Kék Lagúna egykori sztárja irtó dögös még 54 évesen is. Ezúttal smink nélkül láthatjuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.