Sebestyén Ági és VV Hunor szakítottak: Insta-storyban mesélte el Pumped Gabo exe

Sebestyén Ágnes VV Hunor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Hunor és Sebestyén Ági már többször összejöttek és szakítottak. Most megint külön vannak.

Insta-storyban indított kérdezz-feleleket Sebestyén Ági a követőinek. Az egyik rajongó arra szeretett volna választ kapni, vajon együtt vannak-e még VV Hunorral, akivel még év elején ismerkedtek össze a Való Világ luxusbörtönében, amikor Ági vendégként egy éjszakát bent töltött. Az első percben vonzódni kezdtek egymáshoz, és Pumped Gabo exe mindent el is követett annak érdekében, hogy felfigyeljen rá a jóképű VV-játékos. Első éjszaka már együtt aludtak, majd a játék után kialakult köztük a szerelem. Sokszor szakítottak, majd összejöttek, ám úgy néz ki, ezúttal végleg elváltak útjaik. Legalábbis Ági ezt a választ adta követője kérdésére.

Árulkodó bizonyíték továbbá, hogy újra eltűntek a közös fotók, bár néhány napja még szerelmes vacsoráról posztoltak közös képet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Válogasd meg milyen csatákat vívsz meg. Néha a nyugalmad fontosabb, mint az igazad.”

(@sebestyenagnes_official) által megosztott bejegyzés,

Így romantikázott Sebestyén Ági és VV Hunor

Sebestyén Ági, Pumped Gabo exe villabéli látogatása alkalmával ismerte meg VV Hunort, a páros pedig hamar össze is melegedett. Kapcsolatuk még mindig tart.

Kim Kardashian photoshop bakiján nevet a fél világ: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-photoshop-bakijan-nevet-a-fel-vilag-foto.htmlKim Kardashiant testvérével, Kylie Jennerrel fotózták. Az utómunka azonban nem sikerült túl fényesen.TV + Sztárok--Robert De Niro sorozatnézésért és sikkasztásért perli egykori alkalmazottjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-robert-de-niro-sorozatnezesert-es-sikkasztasert-perli-egykori-alkalmazottjat.html6 millió dollárra perelte be egykori alkalmazottját Robert De Niro.TV + Sztárok--Brad Pitt és Margot Robbie szerelméről pletykál Hollywood: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-brad-pitt-es-margot-robbie-szerelmerol-pletykal-hollywood-video.htmlA Volt egyszer egy Hollywood című film forgatásán töltött hosszabb időt együtt Brad Pitt és Margot Robbie. A pletykák szerint össze is melegedtek.TV + Sztárok--Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja Amerikában futott be: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-amerikaban-futott-be-foto.htmlNovák Heni csodás karriert futott be Amerikában. TV + Sztárok--Gyertyát gyújtott és köszönetet mondott szülinapján Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-gyertyat-gyujtott-es-koszonetet-mondott-szulinapjan-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa születésnapján a nagy buli helyett egy templomban töltötte az idejét. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek! - Pápai Joci komoly betegségéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-komoly-betegsegerol-beszelt.htmlKevesen tudták eddig, hogy Pápai Joci gyerekkora óta komoly betegséggel küzd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.