Tatár Csilla hamarosan ismét képernyőre kerül: egyelőre nem árulta el, hol lesz látható

műsorvezető Tatár Csilla képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla elárulta, hamarosan ismét képernyőre kerül.

A Nők Lapjának adott interjúban árulta el Tatár Csilla, hogy hamarosan ismét láthatjuk őt a tévék képernyőjén. Azt azonban még nem mondhatta el, mi lesz a feladata.

Tatár Csilla - Instagram Forrás: Tatár Csilla - Instagram

"Büszke vagyok arra, hogy műsorkészítőként is kiteljesedhettem, emellett kampányokat, filmeket készítek. Nagyon szeretem a munkámat, és boldoggá tesz, hogy azt csinálhatom, ami a szenvedélyem. Ha van olyan feladat, amihez szívesen adom az arcomat, vagy egy olyan csapat, amihez szívesen tartozom, akkor semmi akadálya.

Most ősszel is lesz egy televíziós lehetőségem, de még nem árulhatom el, hogy hol és miben. De arra is örömmel mondtam igent!"

- írta meg a Blikk.

Tatár Csilla: "Na, b@sszus... Lapozz!!!"

Margot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt.

Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja Amerikában futott be: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-amerikaban-futott-be-foto.htmlNovák Heni csodás karriert futott be Amerikában.TV + Sztárok--Gyertyát gyújtott és köszönetet mondott szülinapján Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-gyertyat-gyujtott-es-koszonetet-mondott-szulinapjan-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa születésnapján a nagy buli helyett egy templomban töltötte az idejét.TV + SztárokOrigoSáfrány Emese új szerelmével fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-safrany-emese-szerelmevel-fotozkodott.htmlSáfrány Emese, Aleska le sem tagadhatná, mennyire boldog: szerelmével fotózkodott.TV + SztárokOrigoPár nap és látható lesz a Patrick Swayze életéről szóló dokumentumfilmhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-par-nap-es-lathato-lesz-a-patrick-swayze-eleterol-szolo-dokumentumfilm.htmlSzeptember 14-én lesz 10 éve, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sármos sztárja 57 éves korában elhunyt. A halálos hasnyálmirigyrák azonban nem vehette el a színészt a rajongóitól, életéből ugyanis film készült. TV + Sztárok--Még egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-meg-egy-eskuvot-tartanak-kiss-ramonaek.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt. TV + SztárokOrigoShane Tusup új úszó tanítványa nagyon hasonlít Hosszú Katinkára – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-shane-tusup-uj-uszo-tanitvanya-nagyon-hasonlit-hosszu-katinkara-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Shane Tusup újra edzőnek állt, és a 19 éves, olasz származású Ilaria Cusitanót készíti fel a következő olimpiára. A fiatal tehetség Hosszú Katinka riválisa, és nem mellesleg nagyon hasonlít is rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.