Pásztor Anna megmutatta, hogyan nézett ki 26 éve – Fotó

fotó fiatal Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna igazán különleges fotóval kedveskedett a követőinek: fiatalkori felvételt mutatott magáról. 

Nosztalgikus hangulatba került Pásztor Anna, és a követőit is magával vitte képzeletbeli időutazására. 26 évet repült vissza az időben, és megmutatta, hogyan nézett ki 1993-ban. Az énekesnő akkor körülbelül 21 éves lehetett, és már akkor is elképesztően dögös volt – ezt a kommentelők is így gondolják.

Majka elárulta, mitől retteg – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-majka-elarulta-mitol-retteg-video.htmlMajka őszintén bevallotta a Bezár a bazár! című műsorban, hogy mitől retteg. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus reagált a vádakra: kikéri magának, hogy azzal vádolják, megcsalta ex-férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-miley-cyrus-reagalt-a-vadakrakikeri-maganak-hogy-azzal-vadoljak-megcsalta-exferjet.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata úgy tűnik, 10 év után végérvényesen véget ért. Többszöri próbálkozás után fél évvel ezelőtt összeházasodtak, ám a kapcsolatuk mégsem élte túl a megpróbáltatásokat. TV + Sztárok--Akár egy modell: így fest a Voice-ban megismert látássérült énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-akar-egy-modelligy-fest-a-voiceban-megismert-latasserult-enekesno-foto.htmlAgárdi Szilvit a Voice című tehetségkutató műsorban ismerhettük meg. A látássérült lány azonnal elvarázsolta a zsűrit és a nézőket is tehetségével. Így fest most. TV + SztárokOrigoÚj információ szivárgott ki Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-uj-informacio-michael-jackson-boncolasi-jegyzokonyvebol.htmlÚgy látszik, a világ egyik legnagyobb popsztárjának életéről még mindig derülnek ki titkok. Ezúttal boncolási jegyzőkönyvéből látott napvilágot egy eddig nem tudott információ. TV + Sztárok--Elkészült Mága Jennifer és Burai Krisztián új videoklipje: az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez forgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-elkeszult-maga-jennifer-es-burai-krisztian-uj-videoklipje-az-idei-budapest-dal-gyoztes.htmlLélekemelő videoklip készült az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez. TV + Sztárok--Erős Antónia elárulta, mi a tartós és boldog házasság titkahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-eros-antonia-elarulta-mi-a-tartos-es-boldog-hazassag-titka.htmlErős Antónia és férje 22 éve alkotnak egy párt. A hot! magazinnak elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.