Sebestyén Balázs elárulta: nem baráti a viszony közte és két rádiós kollégája, Feri és Jani között

Forrás: Class FM -
balázsék Rákóczi Ferenc Vadon Jani Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden reggel együtt ébreszti az ország nagyrészét Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. Ki gondolná, hogy a jól működő hármas a magánéletben nincs jóban?

Sebestyén Balázs elmesélte, hogy bár nagyon jól működnek együtt a rádiózásban Ferivel és Janival, mégsem lettek barátok a magánéletben. Munka után nem keresik egymást és a telefont is csak akkor veszik fel, ha tudják, hogy fontos lehet.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri Forrás: Class FM

„Nagyon szeretek Ferivel és Jánossal dolgozni, és nyilván nem is menne mással. Mi hárman már teljesen összenőttünk, de nagyon érdekes, hogy a való életben egyáltalán, semmilyen szinten nem vagyunk kapcsolatban. Szoktam mondani, hogy Jánosnak csak akkor veszem fel a telefont, ha kétszer hív, mert akkor tudom, hogy komoly. Ennyire nem vagyunk jóban. Nem vagyunk barátok, nem járunk össze. De egyébként borzasztó is lenne, ha hétvégén is összejárnánk, ha barátok lennénk. Ez egy érdekes haveri dolog, ami megállt egy szinten és soha nem lettünk barátok. De szerintem pont ettől működünk” – mesélte őszintén kapcsolatukról Balázs, írta meg a Bors.

Ritka pillanat: Sebestyén Balázs a kisfiáról posztolt

Ritkán oszt meg a közösségi oldalán fotókat a családjáról Sebestyén Balázs, ám ezúttal kivételt tett, és posztolt a kisebbik fiáról.

Shane Tusup rendkívül elégedett új tanítványaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-shane-tusup-rendkivul-elegedett-uj-tanitvanyaival.htmlEdzés közben posztolt két új tanítványáról Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője. TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is. TV + Sztárok--Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoKovács Lajosnál egy rutinvizsgálat során leukémiára utaló jeleket találtak az orvosokhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kovacs-lajos-szinesznel-egy-rutinvizsgalat-soran-leukemiara-utalo-jeleket-talaltak-az-orvosok.htmlEgy rutin vérvizsgálat eredménye ijesztette meg Kovács Lajos színészt, a rendkívül magas hemoglobinszintje ugyanis leukémiára, azaz vérrákra utalt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDwayne Johnson volt a legjobban fizetett filmsztár tavalyhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dwayne-johnson-volt-a-legjobban-fizetett-filmsztar-tavaly-1.htmlDwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett filmsztár a Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kockahasat villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-csobot-adel-kockahasat-villantottfoto.htmlCsobot Adél elképesztően szexi bikiniben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.