Adriana Lima anyaszült meztelenül pózol legújabb fotósorozatában: fotó

fotó pucér Adriana Lima meztelenül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adriana Lima ruha nélkül, teljesen meztelenül fotóztatta magát. Tökéletes képsorok.

Cristanio Ronaldo egykori barátnője, a gyönyörű szupermodell Adriana Lima teljesen pucérra vetkőzött egy fotósorozat kedvéért. A fekete-fehér képek lélekzetelállítóra sikeredtek. A világ egyik leghíresebb Victoria's secret modellje elképesztő formában van még mindi.

Nagy bejelentést tett a világhírű modell: nem folytatja így tovább

Adriana Lima elhatározta, hogy változtat eddigi éltén, és munkáján. A modell eddig egy ajánlatot sem utasított vissza, de ezentúl nem fog vetkőzni!

A top 15 legsokkolóbb és legbotrányosabb ruha az MTV VMA-díjátadók történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190813-a-legsokkolobb-es-legbotranyosabb-ruhak-az-mtv-vma-dijatadok-tortenetebol.htmlMa, azaz hétfő este adják át az MTV Video Music Awards díjakat. A rajongókat nemcsak a díjazottak személye, de a vörös szőnyeges bevonulás is izgalomban tartja. Nem is csoda, hiszen ez kifejezetten olyan esemény, ami évről évre okoz meglepetéseket. A 90-es évek végétől vettük sorra a legsokkolóbb és legbotrányosabb ruhaválasztásokat, így már csak egy kérdés marad: idén vajon ki lesz a legfeltűnőbb jelenség a vörös szőnyegen? TrendOrigoRomantikus frizurák nyárvégi és őszi esküvőkrehttp://www.life.hu/trend/20190813-romantikus-frizurak-eskuvokre.htmlMagunk mögött hagyjuk a forró nyári napokat, de az esküvői szezon egészen október végéig nem áll meg. Egyébiránt ezekre a későnyári, őszi esküvőkre a legjobb felöltözni, jöhetnek a hosszú ujjú ruhák és az elegáns overallok. De nemcsak a ruhánkkal, hanem egy szép sminkkel, sőt egy jól megválasztott frizuárával is ki tudunk tűnni, ha esküvőre vagyunk hivatalosak. Utóbbiak közül mutatjuk most meg a kedvenceinket! TrendOrigoSzínésznők, akik kopaszon is gyönyörűek voltakhttp://www.life.hu/trend/20190813-sztarok-akik-kopaszra-nyirtak-a-hajukat-buzz-cut.htmlHollywoodban rengeteg színésznő próbálta ki a rövid hajat - általában persze egy filmszerep kedvéért -, néhányan még az egészen tüsit, sőt a kopaszságot is bevállalták. Legtöbbjüknek ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás, így át kell értékelnünk, hogy a hosszú haj lenne a nőiesség egyik alapvető eleme. TrendOrigoÚjabb magyar divatsiker! Rihanna Nanushka ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20190816-rihanna-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlJennifer Lawrence, Kendall Jenner, Katie Perry és sok más világsztár után Rihanna is felfedezte a magyar brandet, a Nanushkát. Sándor Szandra, a márka megalapítója egyre nagyobb sikereket ér el a tengerentúlon is. Trend--Britney Spears durván kiakasztotta rajongóit: ez a fotója okozott felháborodásthttp://www.life.hu/trend/20190816-britney-spears-kiakasztotta-rajongoit-a-kigyobor-cipojevel.htmlBritney Spears nagyon meggondolatlan lépést tett: kiposztolta kígyóbőrből készült cipőjét, ami ráadásul méregdrága volt, és soha nem is viselte. Tényleg megérte... Trend--Bele is halhat plasztikafüggőségébe Katie Price - A családja nagyon aggódik érte http://www.life.hu/trend/20190812-katie-price-plasztika-fuggosege-nem-iser-hatarokat.htmlKomoly aggodalomra adnak okot a Katie Price-ról most megjelent fotók. A híresség nem tud leállni a függőségével, családja pedig attól fél, hogy bele fog halni a sok plasztikai műtétbe. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.