Újabb magyar divatsiker! Rihanna Nanushka ruhát viselt

Nanushka magyar divattervezők Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, Katie Perry és sok más világsztár után Rihanna is felfedezte a magyar brandet, a Nanushkát. Sándor Szandra, a márka megalapítója egyre nagyobb sikereket ér el a tengerentúlon is.

Szerencsére a magyar tervezők is egyre nagyobb teret, elismertséget kapnak Amerikában is. A Nanushka tervezőjéről, Sándor Szandráról és a Dora Abodi brand megalapítójáról, Abodi Dóráról különösen sok hírt hallunk a világsztárok kontextusában. Ezúttal Rihanna okozott kellemes meglepetést, aki a Nanushka pre-fall kollekciójának egyik darabját viselte Santa Monicában kedden este, ahol párjával, Hassan Jameellel randizott. A Mahari névre keresztelt ruha egyébként 380 euróba, vagyis 120 ezer forintba kerül, és a Rihanna által viselt taupe árnyalat mellett barack színben is kapható.

A Rihannáról készült képet itt tudod megnézni!

A Nanushka Mahali ruhája. Forrás: Nanushka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.