Majka elárulta, miért szállt be a magyar fociba: fiai miatt is tette

magyar foci Egyesület Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka úgy döntött, beszáll a magyar fociba és szülővárosában, Ózdon társaival megalapították az Ózdi Hétvölgy Focisulit. Elárulta, miért tette és mi lesz a szerepe.

Majka helyi vállalkozók és az önkormányzat segítségével alapította meg Ózdon azt a focisulit, ahol tehetséges gyerekek tanulhatják meg a sport fortélyait szakemberektől.

A rapper, aki maga is Ózdról származik, úgy látta, rossz irányba megy Ózdon a labdarúgás, ezért érezte azt, hogy tennie kell valamit. Ő is lelkes focidrukker, ám eddig csak szurkolóként volt jelen a foci az életében.

Majka Forrás: TV2

Nem az a dolgom, hogy tehetségeket keressek. Az én feladatom a kapcsolatok kiépítése”árulta el a Blikknek Majka.

„Meg kell értetni a fiatalokkal, hogy a kitartás és a munka eredményeket szül. Ha ez az egyetlen út a kitöréshez, akkor ebbe bele kell adni apait-anyait. Az élet nem dobálja a lehetőségeket. A szerencséért ugyanúgy meg kell dolgozni, mint bármi másért. Ez közhelyes ugyan, de nagyon igaz” – mesélte a rapper, aki apaként is fontosnak tartja az iránymutatást.

„Két gyerek apja vagyok én is. Róluk is szól a jövő. Ezért mindent meg kell tenni, hogy segítsünk nekik, és nem szabad engedni, hogy az anyagi javak megszerzése miatt néhány szerencsevadász turista elvegye tőlük a lehetőséget.”

Majka hatalmasat zakózott a színpadon: átesett az egyik táncosnőn


Majkát a Strand fesztiválon érte kisebb baleset: a zenész a színpadon esett hanyatt.

Disneyland-ben fogták el Robert Downey Jr.-t, drogozás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190826-disneylandben-fogtak-el-robert-downey-jrt-drogozas-miatt.htmlEgy rendezvényen mesélte el Robert Downey Jr., hogy egyszer Disneylandben füvezés miatt tartóztatták le. Egy gondolán gyújtott rá...TV + SztárokOrigoEzt tervezi szakítása után Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezt-tervezi-szakitasa-utan-karpati-rebeka.htmlPár hete ért véget Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel labdarúgó kapcsolata, pedig már az esküvőt tervezték. TV + SztárokÁzsia Expressz 2: így hatott az elzártság Liu Shaolin Sándorra és testvérérehttp://www.life.hu/sztarok/20190825-azsia-expressz-2-igy-hatott-az-elzartsag-liu-shaolin-sandorra-es-testverere.htmlLiu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó is versenyeztek az Ázsia Expressz 2-ben. Az őket ért megpróbáltatásokról beszéltek egy fotózás szünetében. TV + SztárokOrigoScarlett Johansson a legjobban fizetett filmsztár a nők körébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-scarlett-johansson-a-legjobban-fizetett-filmsztar-a-nok-koreben-1.htmlScarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes üzleti magazin becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme. TV + Sztárok--Ilyen lesz Emma Stone Szörnyella de Frász szerepében – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ilyen-lesz-emma-stone-szornyella-de-frasz-szerepeben-foto.htmlA Disney sorozatban készíti a klasszikus mesék élőszereplős változatait. Most a 101 kiskutya feldolgozása van soron, a címe Szörnyella lesz, a főszerepet pedig Emma Stone alakítja. TV + Sztárok--Nagy Sándor nem keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20190825-nagy-sandor-nem-keresi-a-szerelmet.htmlMásfél éve egyedülálló Nagy Sándor színész, és nem találja a szerelmet. Kicsit már a hitét is elvesztette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.