Különös dolog történt Rubint Rékával: elhunyt édesapja üzenhetett neki

Rubint Réka gyász édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Rubint Réka: üzent neki februárban elhunyt édesapja.

Februárban hunyt el Rubint Réka édesapja, és a fájdalom azóta sem enyhül. Nincs olyan nap, hogy a fitneszlady ne gondolna rá, egy közös fotót is magánál hord a nadrágja zsebében. A közösségi oldalán most azt is elárulta, édesapja rejtélyes módon üzent neki a minap.

Hajnalban, amikor elindultam itthonról, a garázsból kifordulva egy szarvas sétált át előttem az úton (Édesapám vadász volt, halála után néhány nappal a fiúk – Norbika és Zalán – az erdőben találtak egy 'levetett' szarvasagancsot.) Ma reggel, miközben a szarvas átsétált előttem, a rádióban épp az a dal szólt, amit Kökény Attila Édesapám temetésén énekelt...”

Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMedveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-medveotthonban-jert-berki-krisztian-es-mazsi.htmlBerki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől. TV + Sztárok--Eljegyezte szerelmét a ValóVilág egykori győztese, Milohttp://www.life.hu/sztarok/20190827-eljegyezte-szerelmet-a-valovilag-egykori-gyoztese-milo.htmlA VV3 nyertese, Gyukin Milován eljegyezte kedvesét, Esztert. A lánykérés igen különlegesre sikerült - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoElhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.html82 éves korában elhunyt Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége – közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsolti kalandjai Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-kalandjai-sri-lankan.htmlGáspár Evelin játékostársa az Ázsia Expresszben nagybátyja, Gáspár Zsolti. A realityre szakosodott család nem mindennapi módon küzd a napi túlélésért. Zsolti a Life.hu-nak elmondta, hogyan vészelik át a napokat Srí Lankán. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg a világhálót is meg akarják hódítanihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-meghan-markle-es-harry-herceg-a-vilaghalot-is-meg-akarjak-hoditani.htmlKözösségimédia-szakértőt vett fel Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.