Betörtek Kökény Attiláékhoz: a fia drága biciklijét vitték el

Forrás: Facebook/Kökény Attila -
betörés Kökény Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű biciklijét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. 

"A fiam nagyon vágyott egy márkás biciklire, ám mivel a feleségemmel azt valljuk, hogy a pénzt meg kell becsülni, nem vettük meg neki rögtön. A zsebpénzéből, és a születésnapra, ünnepekre kapott összegekből spórolta össze az árát, és nagyon örült, amikor a bicikli végre az övé lett" – mondta el a Ripostnak Attila.

Forrás: Facebook/Kökény Attila

„Csütörtök este a fiam sokáig bringázott kint, és bár mindig elzárjuk a kerékpárokat a garázsba, ezúttal kint hagyta a kertben. Reggelre azonban hűlt helye lett. Mélységesen meg vagyok döbbenve, és nagyon csalódott vagyok, hiszen tizenkét éve lakunk a csendes, kertvárosi környéken, de soha még csak hasonló sem fordult elő. Megtettük a feljelentést a rendőrségen. Itt jóravaló, becsületes emberek élnek, ezért is bízom benne, hogy valaki látott valamit, és valahogy visszajut hozzánk a kisfiam nagy becsben tartott bringája" - mesélte a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.