El kellett napolni Bács Ferenc hagyatéki tárgyalását

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
örökség özvegy hagyatéki tárgyalás Bács Ferenc hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elnapolták Bács Ferenc hagyatéki tárgyalását. Az özvegy nem jelent meg a találkozón.

Tavasszalsúlyos betegség után hunyt el Bács Ferenc. Hagyatéki tárgyalására tegnap került volna sor, ám a Bors értesülése szerint a megjelentek alig fél óra elteltével üres kézzel távoztak. A színész lánya, Bács Kati ügyvéddel érkezett, az özvegy, Edina viszont nem tette tiszteletét, ezért őt egy jogász képviselte. A közjegyző a végrendelet kihirdetése helyett elnapolta a hagyatéki tárgyalást.

Az özvegy és a Bács Kati között régóta feszült a hangulat, utóbbi elmondása szerint a feleség tudatosan elzárta tőle az apját, az utóbbi években nem is beszéltek egymással. A házaspár egyébként házassági szerződést kötött egymással 2011-ben, amivel gyakorlatilag kizárták az örökségből Katit.

Az édesapámnak egy meglehetősen nagy értékű ingatlan a vagyona. A fiamért küzdök, nekem nem kell semmi. Szeretném, ha a gyermekemnek megoldódna a lakhatása, hogy ne legyen az életben többé gondja ezzel, ne albérletből albérletbe járjon" – mondta el a lapnak Bács Kati.

Bács Ferenc színművész Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.