Kiderült: L.L. Junior kisfia nem édesanyja kezéből szakította ki magát

Forrás: Facebook/Mokka -
halál kisfiú barátnő anya L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esélye sem volt L.L. Junior kisfiának, aki kifutott egy autó elé a hétvégén. Kiderült, hogy nem édesanyja kezéből szakította ki magát a gyermek.

Elszabadultak a gyászoló szülők között az indulatok, videóüzenetben és nyílt levélben kommunikálnak egymással a borzalmas tragédia után. L.L. Junior kisfia a hétvégén szaladt ki egy autó elé, és sajnos esélye sem volt a túlélésre. Sokáig küzdöttek érte, hiába. A Ripost úgy tudja, a gyermek nem édesnajya kezéből szakította ki magát, hanem annak barátnőjééből.

L.L. Junior kisfia édesanyja barátnőjének kezéből szakította ki magát Forrás: Facebook/Mokka

A lap úgy tudja, a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához akart odafutni, ezért szabadította ki magát a bartánő kezéből. Rászóltak, így először sikerült megakadályozni a tragédiát, másodjára azonban már nem. Ekkor történt a végzetes tragédia. A gyermek 15 métert repült és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.