Betörték Lorán Lenke egykori otthonának ablakát

Forrás: MTI -
Lorán Lenke ház ablak otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlen tettesek betörték Lorán Lenke egykori otthonnak ablakát.

Hatalmas lyuk tátong Lorán Lenke egykori otthonának ablakán – vette észre a Ripost egyik olvasója. Senki nem tudja, mi történhetett, a szomszédok is csak találgatnak. Vannak, akik szerint a művésznő szelleme tért vissza, és ő okozta az egészet, míg mások szerint a bulizó fiatalok tehetnek róla.

Éppen két éve ment el közülünk Lencsike, és nézzék meg, mi történt. Mindennap hiányzik nekünk.Borzasztó! Ki képes ilyesmire? (...) Ez egy elég népszerű környék. Sok szórakozóhely van, és nagy az átmenő forgalom. Sokan ittasan üvöltöznek, én is sokszor félek lemenni már este az utcára. Ráadásul azt beszélik, hogy a környéket vandálok járják és szórakozásból kövekkel dobálóznak, törnek-zúznak. Zsiványok! Lehet, így törték be Lencsi ablakát" – árulta el a lapnak egy környékbeli.

Lorán Lenke Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.