Vajna Tímea elhagyta az országot

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/ -
állampolgárság Andy Vajna Amerika Los Angeles Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik Vajna Timi, a januárban elhunyt Andy Vajna özvegye - írja a Blikk.

Vajna Timi a letelepedéshez szükséges okmányokat intézi Amerikában, ott képzeli el jövőjét férje, Andy Vajna nélkül. Az Instagramon megmutatta tengeren túli otthonát is. A nappaliban elhunyt férjéről is elhelyezett egy portrét.

Vajna Tímea Amerikába utazott Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

"Most jó lesz kicsit itt lenni. Mondjuk egész nap az ügyvédekkel leszek. Már nagyon rossz volt Budapesten a közös házban. Főleg este" - idézi a lap Timit, akinek rengeteget kell tárgyalnia ügyvédekkel, ugyanis haramosan sor kerül Andy hagyatéki tárgyalására is.

Timi várhatóan hamarosan hazatért Magyarországra, most nem marad sokáig Los Angelesben. Magyarországi üzleteire is figyelni kell, és az albérlete is megvan még.

Tóth Gabi elárulta, mikor születik meg kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-toth-gabi-elarulta-mikor-szuletik-meg-kislanya.htmlTóth Gabi év végén fogja világra hozni első kislányát. Elárulta a pontos időpontot. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca miatt estek Ki Bereczki Krisztiánék? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-janicsak-veca-miatt-estek-ki-bereczki-krisztianek-video.htmlJanicsák Veca megbánta döntését, amit a második hajsza alatt hozott. Férjével, Ábellel komoly vita alakult ki köztük. Míg férje Demcsákéknak adta volna a plusz feladatot, Veca a fair play jegyében Krisztiánéknak osztotta ki a koktélkészítést. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika egy hatalmas kígyót vett kislányának, Mollinak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-erdelyi-moninak-egy-hatalmas-kigyot-vett-kislanyanakmollinak-foto.htmlErdélyi Mónikáék nem mennek a szomszédba egy kis poénért. Ezúttal is vicceset posztoltak. TV + Sztárok--Késik Király Viktor és Virág Anita esküvője: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-kesik-kiraly-viktor-es-virag-anita-eskuvojeez-az-oka.htmlKirály Viktor a közelmúltban jegyezte el szerelmét, Anitát. Az esküvő azonban egyelőre tolódik, aminek okait el is árulta az énekes. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki megmutatta tangába bújtatott formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-szorcsik-viki-megmutatta-tangaba-bujtatott-formas-hatsojat-foto.htmlNyaralásáról posztolt Szorcsik Viki, a Jóban rosszban egykori színésznője. A gyönyörű tengerparttól csak formás popsija nyújtott szebb látványt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin exéről mesélt: "Én voltam a taxis, meg a főbérlő is"http://www.life.hu/sztarok/20190908-gaspar-evelin-exerol-meselt-en-voltam-a-taxis-meg-a-foberlo-is.htmlGáspár Evelin elárulta, hogy a férfiakkal kapcsolatban felállított egy mércét, és akkor lesz csak új párja, ha jön valaki, aki képes megfelelni az elvárásoknak. Exe miatt hozta meg ezt a döntést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.