Damu Roland társ társkereső Tinder pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni.

Damu Roland egy népszerű társkereső oldalon tűnt fel, a Tinderen próbál szerelmet találni. A színészre a Ripost egyik olvasója bukkant, aki el is kezdett beszélgetni vele, habár először meglepődött, amikor meglátta az ismert ember fotóját.

Damu Roland társkeresőn tűnt fel Fotó: Margitay Klára

"Kicsit meglepődtem, amint a Tinderen válogatva váratlanul megláttam Damu Rolandot. Kíváncsiságból jobbra húztam, erre azonnal párba álltunk, sőt, írt is egy üzenetet. Sajnos épp úton voltam külföldre, de így is sokat írt. Arra kért, jelöljem be Facebookon, sőt, a telefonszámát is megadta" - mesélte az olvasó. A kapcsolatból azonban nem lett semmi, ugyanis Damu Roland váralanul megszakította a beszélgetést.

Hajdú Péter képeivel megint visszaélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hajdu-peter-kepeivel-megint-visszaelnek.htmlHajdú Péterrel nem először fordul elő, hogy valaki felhasználja a fotóit, most ismét egy ilyen profilra bukkant. TV + SztárokOrigoÁtlátszó ruhában vonult a divathéten a rapper, Saweetie (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190909-atlaltszo-ruhaban-vonult-a-divatheten-a-rapper-saweetie.htmlSzinte semmi nem takarta a rapper idomait a divathéten: melltartót sem viselt az átlátszó ruhája alatt. TV + SztárokOrigoKökény Attila nyilatkozott L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-kokeny-attila-nyilatkozott-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior barátja, Kökény Attila nyilatkozott a zenész kisfiának haláláról. TV + Sztárok--Szilágyi Liliána bikiniben mutatta meg csodás alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-szilagyi-liliana-bikiniben-mutatta-meg-csodas-alakjat.htmlSzilágyi Liliána egy bikinis fotóval búcsúztatta a nyarat.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela a botox miatt nem tudta ráncolni a homlokát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-azsia-expressz-2-hodi-pamela-a-botox-miatt-nem-tudta-rancolni-a-homlokat.htmlHódi Pamela életében először kapott botoxot, ennek pedig meg is lett az ára. TV + SztárokOrigoA melle is kivillant a köntös alól Köböl Anitának - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-a-melle-is-kivillant-a-kontos-alol-kobol-anitanak.htmlKöböl Anita egy meglepően merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.