Vajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországban

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi Olaszország törölköző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban.

Különös dolgot szúrt ki a Ripost egyik olvasója az olaszországi nyaralása során. A strandon vásárolt egy olyan törölközőt, amelyen Vajna Timi szerepel egy tigrissel a karjában.

Nem volt nálam törölköző, így az első helyen, ahol találtam, vettem egyet. Először csak a tigrist láttam meg, ami nagyon megtetszett, de amikor kihajtogattam és leterítettem a napozóágyra, szó szerint felkiáltottam: Jé, ez a Vajna Timi!" – mesélte az olvasó.

A portál megkereste Vajna Timit, hogy mit szól a dologhoz, és ő egyáltalán nem volt felháborodva, hogy felhasználták az arcképét, nem tervez jogi lépéseket, sőt kifejezetten örült neki.

Vajna Timi Forrás: Instagram/Vajna Timi
Király Viktor elárulta, milyen apa szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-kiraly-viktor-elarulta-milyen-apa-szeretne-lenni.htmlKirály Viktor megtalálta élete párját, és már az esküvőre készülnek. Elárulta, mikor kerül sor a menyegzőre, és azt is, milyen apa szeretne lenni. TV + SztárokOrigoLebetegedett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190910-lebetegedett-kallay-saunders-andras.htmlKállay-Saunders András lebetegedett, emiatt egy koncertjét is lemondta. TV + Sztárok--Babát vár Petrik Andrea színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-babat-var-petrik-andrea-szineszno.htmlBabát vár a Kincsem sztárja, Petrik Andrea. TV + SztárokOrigoDamu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Öngyilkosságot kísérelt meg évekkel ezelőtt a Little Mix énekesnője, Jesy Nelson http://www.life.hu/sztarok/20190909-ongyilkossagot-kiserelt-meg-evekkel-ezelott-a-little-mix-enekesnoje-jesy-nelson.htmlInternetes trollok teljesen kikészítették a Little Mix énekesnőjét, Jesy Nelsont. TV + SztárokOrigoEljegyezte szerelmét Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190909-eljegyezte-szerelmet-vereb-tamas.htmlVeréb Tamás eljegyezte barátnőjét. A lánykérés pillanatiról fotókat is mutatott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.