A metrón alázták meg kinézete miatt Renée Zellwegert

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Matt Baron/Rex/Shutterstock -
kinézet alázás Renée Zellweger metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renée Zellweger egy interjúban vallott egy kellemetlen élményéről: a metrón alázták meg.

A közszereplőknek sokkal több bántást és negatív kritikát kell elviselniük, de ettől még természetesen nekik is rosszul esnek a bántó szavak. Renée Zellwegert egyszer a metrón alázták meg. Erről beszélt egy interjúban. Elmondta, hogy az utazók arról beszéltek mellette, hogy a hollywoodi nők milyen buták, főként Renée Zellweger, de a plasztikai műtétei is szóba kerültek. "Miért tette ezt? Úgy néz ki, mintha nem is önmaga lenne" - mondták.

Renée Zellwegert megalázták a metrón Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Matt Baron/Rex/Shutterstock

A színésznő csak ült és hallgatott, de leszállás előtt végre felismerték. "Felnézett, és azt mondta: »Úristen, te vagy az. De pontosan úgy nézel ki, mint, ahogy szoktál.« Én meg azt mondtam, hogy igen, ugye, milyen furcsa?" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.