Ilyen kapcsolatban van most Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
házasság Gesztesi Károly Liptai Claudia kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elárulta, milyen most a kapcsolata volt férjével, Gesztesi Károllyal.

Liptai Claudia a BEST magazinnak adott egy hosszabb interjút. A tévést nem csak mostani házasságáról kérdezték, hanem arról is, milyen most a kapcsolata volt férjével, Gesztesi Károllyal.

Megható, amilyen jó viszonyban vannak Ádám és Panka apukája, Gesztesi Károly. Ez is nagy szerencse, és igazi ajándéknak élem meg. Ha valaki megtalálja az őszinte boldogságot és szerelmet, azt valahogy tiszteletben tartják az emberek. Nem kell túlmagyarázni, azt érezni és látni lehet. Én nagyon sokat vártam erre, nagyon vigyázok rá, és ugyanezt tapasztalom Ádám oldaláról is, ami nagyon jó érzés" – mesélte.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia - Instagram
Gáspár Zsolti szerint Demcsák Zsuzsa lenézi őthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-gaspar-zsolti-szerint-demcsak-zsuzsa-lenezi-ot.htmlGáspár Zsolti az Ázsia Expresszben szólt be Demcsák Zsuzsának, mondván, a tévés lenézi őt. TV + SztárokOrigoVéletlenül megvillantotta mellbimbóját Winnie Harlowhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-veletlenul-megvillantotta-mellbimbojat-winnie-harlow.htmlWinnie Harlow véletlenül megvillantotta mellét. TV + Sztárok--Schmuck Andor így ismerte meg fiatal kedvesét, Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-schmuck-andor-igy-ismerte-meg-fiatal-kedveset-esztert.htmlSchmuck Andor elárulta, hogyan ismerte meg a nála 26 évvel fiatalabb menyasszonyát, Esztert. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo6 hónapos terhesen vesztette el kisbabáját Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-honapos-terhesen-vesztette-le-kisbabajat-demi-moore.htmlDemi Moore elárulta, babát várt egykori férjétől, Ashton Kutchertől, ám a kicsit elvesztette. TV + Sztárok--Visszatért a Barátok köztbe Fodor Zsókahttp://www.life.hu/sztarok/20190913-visszatert-a-baratok-koztbe-fodor-zsoka.htmlFodor Zsóka visszatért a Barátok köztbe. TV + SztárokOrigoHatalmas összegért írt dalszövegeket Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-hatalmas-osszegert-irt-dalszovegeket-nagy-fero.htmlNagy Feró, miután kilépett a Bikiniből, hatalmas összegért írt dalszövegeket egykori csapatának. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.