nosztalgia gyerekkori fotó Ónodi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit.

Ónodi Eszternek nosztalgiázni támadt kedve. A 46 esztendős színésznő a közösségi oldalára posztolt egy fiatalkori fotót. A kép egy utazás során készült, napszemüveget visel és vidáman mosolyog.

Feltette a kérdést a követőinek, hogy hol készülhetett a felvétel, ők pedig szinte azonnal ki is találták: Párizsban, az Eiffel-toronynál.

A tengerparton tette közszemlére méretes kebleit Kerry Katonahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-a-tengerparton-tette-kozszemlere-meretes-kebleit-kerry-katona.htmlThaiföldön monokinizett az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona. TV + Sztárok--Élő műsorban gyújtották fel Orosz Barbi kezét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elo-musorban-gyujtottak-fel-orosz-barbi-kezet-video.htmlOrosz Barbi boldogan vett részt egy tudományos kísérletben, és azt sem bánta, hogy ehhez fel kell őt gyújani. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-janicsak-veca-osszebalhezott-gaspar-evelinnel.htmlJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel, majd sírva fakadt férjének az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoMégsem adja el a családi házat Koós János özvegye, Dékány Saroltahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-megsem-adja-el-a-csaladi-hazat-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta.htmlDékány Sarolta úgy döntött, végül mégsem válik meg budai villájától, amelyben néhai férjével, Koós Jánossal élt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTerry Black gyermekei Németországban maradnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-gyermekei-nemetorszagban-maradnak.htmlTerry Black halála mindenkit megrendített, de a legszörnyűbb helyzetbe két gyermeke került. Nincs ugyanis olyan rokonuk, ismerősük, aki gondoskodhatna róluk. Terry Black ügyvédje elárulta, mi lesz a gyerekek sorsa. TV + SztárokOrigoBeyonce kislánya, Blue Ivy csodásan énekel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-beyonce-kislanya-blue-ivy-csodasan-enekel-video.htmlBeyonce legújabb dokumentumfilmjében az is kiderül, mennyire tehetséges legidősebb kislánya, Blue Ivy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.