Janicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel - Videó

vita balhé Gáspár Evelin sírás Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Janicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel, majd sírva fakadt férjének az Ázsia Expresszben.

Janicsák Veca és Gáspár Evelin között egyre nő a feszültség. Az Ázsia Expressz játékosai jó ideje személyeskedő szócsatát folytatnak, a Ripost azt írja, az énekesnő lelki szegénynek és kétszínűnek nevezte Gáspár Győző lányát. Bár megpróbálták tisztázni a félreértést, az nem jött össze.

Nehogy már nekem kelljen bocsánatot kérnem, mert megvédtem magamat!" – idézi Janicsák Veca szavait a lap.

Az indulatok továbbra sem csitulnak, a műsor előzeteséből kiderül, hogy az énekesnő el is sírja magát a mai epizódban.

Elegem van, hogy nekem egy ostoba *** kell vitatkoznom a semmiről" – fakadt ki férjének.

2 éves lett Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-2-eves-lett-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlSzinetár Dóráék a kis Benji második születésnapját ünnepelték szűk családi körben. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szerelmének, Máténak sütötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-hosszu-katinka-szerelmenek-matenak-sutott.htmlHosszú Katinka ezúttal a konyhában lepte meg szerelmét, Mátét. TV + SztárokOrigoBudapestről posztolt Will Smith - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-budapestrol-posztolt-will-smith.htmlWill Smith újra Budapesten van, és már egy videót is posztolt fővárosunkból. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-hodi-pamela-sirva-fakadt-szallasuk-lattan-video.htmlHódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. TV + SztárokOrigoSzilágyi István jobban van: tud sétálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-szilagy-istvan-jobban-van-tud-setalni.htmlSzilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. TV + Sztárok--Vámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.