Fiatal párjáról vallott Xantus Barbara

Forrás: FEM3 Café -
távkapcsolat párkapcsolat Xantus Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara elárulta, egyelőre távkapcsolatban él fiatal párjával.

Válása után két évvel talált rá újra a szerelem Xantus Barbarára. Az 52 éves színésznő egy nála 16 évvel fiatalabb férfit szeret. Szerencsére új párja jól kijön a lányával is, egyetlen gond van csupán: Balázs külföldön dolgozik, ezért most távkapcsolatban élnek.

Jól vagyunk, minden rendben velünk. Most külföldön él a munkája miatt, de nem kívánok többet beszélni róla. (...) Egész nyáron végig játszottam, most pedig sztepptáncot tanulok a következő darabunkra. Nem mondom, nem egyszerű. A színház mellett még a diplomamunkámra is jut időm. Nincs megállás, nem sokat pihenek. De ez az én életem, addig kell csináljam, ameddig tudom" - nyilatkozta a Blikknek.

Xantus Barbara Forrás: FEM3 Café
Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-egyelore-nem-lathatja-gyermeket-csilla-ll-junior-volt-parja.htmlRendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta párja pofonnal fenyegette meg Gáspár Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-horvath-greta-parja-pofonnal-fenyegette-meg-gaspar-zsoltot.htmlFornnak az indulatok az Ázsia Expressz második évadában. Horváth Gréta párja úgy felhúzta magát Gáspár Zsoltin, hogy pofonnal fenyegetőzött. Persze csak a bajsza alatt mormogta, nem Zsoltit fenyítette be szemtől szemben. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: így érezték magukat Janicsák Vecáék az idegen emberek otthonaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-ereztek-magukat-janicsak-vecaek-az-idegen-emberek-otthonaiban.htmlA végéhez közeledve egyre nagyobb feszültségeket élnek át az Ázsia Expressz szereplői. Janicsák Veca a Life.hu-nak elmondta, ő hogyan éli meg a konfliktusokat, és azt is megtudtuk, mi mindent szoktak csinálni, ha bekéredzkednek egy idegen család otthonába.TV + SztárokOrigoKnapik Tamást otthagyta gyermeke anyja: magára maradt a kisfiúvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-knapik-tamas-otthagyta-gyermekuk-anyja-magara-maradt-a-kisfiuval.htmlKnapik Tamás hat éve megtalálta szerelmét, de sajnos a boldogságuk véget ért: a nő otthagyta őt és közös gyermeküket. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Kárpáti Rebeka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-bikinire-vetkozott-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka bikiniben mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.