Zimány Linda még mindig szingli, de elárulta, van néhány kiszemeltje

Forrás: Facebook/Zimány Linda -
szingliség párkapcsolat szerelem randi Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda elárulta, nem akar többé szingli lenni, nagyon szeretne már párkapcsolatban élni.

Bár valószínűleg sok érdeklődő lenne, Zimány Linda mégis évek óta szingli. A FEM3 Café új műsorvezetője most elérkezettnek látja az időt arra, hogy újra párkapcsolatban éljen. A Blikknek elárulta, már vannak is kiszemeltjei.

Úgy érzem, hogy most újra eljött az életemben az a pont, amikor váltanék a magánéletben. Az elmúlt időszakban igazi szingli életet éltem, sok időt töltöttem a barátaimmal, minden energiámat rájuk, magamra és a munkámra irányítottam. Most viszont vágyom párkapcsolatra. Eddig zárkózott voltam a férfiakkal, nem igazán ismerkedtem, most viszont több kiszemelt is van" – mesélte sejtelmesen.

Zimány Linda Forrás: Facebook/Zimány Linda
Bikinire vetkőzött Kárpáti Rebeka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-bikinire-vetkozott-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka bikiniben mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoKiderült, mi lesz Terry Black árván maradt gyerekeinek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kiderult-mi-lesz-terry-black-arvan-maradt-gyerekeinek-sorsa.htmlHétfőn, szeptember 16-án, szívműtétje után egy müncheni kürházban elhunyt Terry Black. Az előadóművész Németországban élt örökbefogadott gyerekeivel. Sokan aggódnak Daniért és Fannyért, egy darabog nem lehett tudni, mi lesz a sorsuk apjuk halála után.TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-dukai-regina-elarulta-csak-ritkan-van-ideje-olvasni-de-mindenkit-olvasasra-biztat.htmlDukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin üvöltött, káromkodott - így veszekedett Janicsák Vecávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2gaspar-evelin-uvoltott-karomkodott-igy-veszekedett-janicsak-vecaval.htmlGáspár Evelin magából kikelve üvöltött és káromkodott. Teljesen kiakadt Janicsák Vecáékon és Horváth Grétáékon. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham elárulta hálószobatitkaikat: ezt csinálják David Beckhammelhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-victoria-beckham-elarulta-haloszoba-titkaikat-ezt-csinaljak-david-beckhammel.html20 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A szexi divattervező elárulta, hogyan töltik idejüket a hálószobájukban. TV + Sztárok--Berki Krisztiánék családalapítási szándékaik miatt költöztek nagyobb lakásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-krisztianek-csaladalapitasi-szandekaik-miatt-koltoztek-nagyobb-lakasba.htmlHamarosan családot alapíthat Berki Krisztián és felesége, Mazsi. A pár ezért költözött nemrég egy nagyobb ingatlanba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.