Meghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotó

fotó Meghan Markle fürdőköpeny Patrick Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.

Meghan hercegné a Brilliáns elmék címűs orozatban szerepelt Patrick Adams oldalán. Az egykori színésznőnek Harry herceggel való házassága után fel kellett hagynia régi életével és a sorozatból is kiszállt.

Filmbéli szerelme megosztott néhány képet, amik a sorozat forgatásán készültek. Au egyiken Meghan látható fürdőköpenyben. Lapozz!

Szétlopták Vajna Timi vállalkozását, sógora mentette meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-vajna-timi-fankozojat-sogora-mentette-meg-a-csodtol.htmlVajna Timinek rengeteg kihívással kellett szembenéznie Andy Vajna halálát követően. Nemcsak a gyász miatt voltak borzalmas napjai, de korábbi üzleti partnerei is megkeserítették az életét. Fél évvel ezelőtt még veszteséges vállalkozása viszont ma már fellendülőben van, hála sógorának. TV + SztárokOrigoVámos Erikát megerőszakolták 14 éves korában: öngyilkos akart lenni - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-vamos-erikat-megeroszakoltak-14-eves-koraban-ongyilkos-akart-lenni-video.html14 éves korában megerőszakolták Vámos Erikát, aki annyira szégyellte magát, hogy el akarta dobni az életét.TV + SztárokOrigoAz Ázsia Expressz 2.-ben megélt fájdalmáról és félelméről mesélt Kandász Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190923-az-azsia-expressz-2ben-megelt-fajdalmairol-es-felelmeirol-meselt-kandasz-andrea.htmlDemcsák Zsuzsa társa, Kandász Andrea a Blikknekmesélt a műsor alatt átélt legnehezebb napjairól. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Ördög Nóra elárulta Demcsák Zsuzsának, mit gondol róla - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-ordog-nora-elarulta-demcsak-zsuzsanak-mit-gondol-rola-video.htmlDemcsák Zsuzsa hatalmas várlozásokon ment át az Ázsia Expressz forgatása alatt. Ezt Ördög Nóri is észrevette és el is mondta neki. TV + SztárokOrigoLáttad már Pintér Tibor szerelmét, Ilyés Jennifert bikiniben? Mutatjuk- fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-lattad-mar-pinter-tibor-szerelmet-ilyes-jennifert-bikiniben-mutatjuk-foto.htmlPintér Tibor barátnője, Ilyés Jennifer sokak számára ismerős lehet, ugyanis néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban is indult, majd a szépségkirálynő választáson is döntős volt. Ezúttal pedig a Sztárban sztár leszek! című műsorban mutatta meg tehetségét. TV + SztárokOrigoL.L. Juniornak döntenie kell arról, megnézi-e kisfia halálát: térfigyelő kamerák rögzítették a tragédiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-ll-juniornak-dontenie-kell-arrol-megnezie-kisfia-halalat-terfigyelo-kamerak-rogzitettek-a-tragediat.htmlL.L. Junior 3 éves kisfiát néhány héttel ezelőtt gázolt halálra egy szabályosan közlekedő autó. Dávidkát már eltemették, a rappernek pedig döntenie kell, megnézi-e a térfigyelő kamerára rögzített balesetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.