Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Együtt zuhanyoztam Tóth Gabival

Forrás: Csonka András -
blog Sztárban sztár Hip Hop Boyz Csonka András ének tánc előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Micsoda nap, micsoda események! Már megint eltelt egy vasárnap, persze reggeltől estig a stúdióban és környékén, közös dal próba, egyéni próbák, smink, haj, készülődés az esti show-ra. Dübörög a Sztárban sztár. Szerencsére haza tudtam szökni legalább ebédelni, amit ugyan ott is lehet, de nekem kell egy kis nyugalom, amikor csak magamban vagyok és nem a nyüzsgés közepén. A közös dal előadásához igazán nem kellett túl sokat fodrászkodnunk, mert egy reggeli készülődés közbeni pillanatokban játszódott a Take That egyik dalára a produkció. Tóth Gabival egy tusolófüggöny mögött imitáltuk a reggeli zuhanyozást, most éppen közösen. Persze, miután árnyalakban látszódtunk, mindezt hiányos öltözékben. Hogy melyikünkön mi maradt fenn, azt feledje jótékony homály. Az biztos, hogy a kezemben egy tusolókefe volt, amivel a hátamat mostam, amit aztán Gabi kikapott a kezemből, és folytatta az én hátam suvickolását. Persze, a dal végére csatlakoztunk a többiekhez, akik joggingban, pizsamában, hajcsavarókkal már vártak a színpadon.

Forrás: Csonka Adnrás

Tiszta őrültek háza-feeling volt.

A délutáni készülődésem közben bekukkantottam magamhoz is egy másik szobába. Hogy ezt hogy értem? Hát úgy, hogy itt is én voltam és ott is. Egyszerre. Fura mi? Na jó, nem csigázlak, vasárnap Peter Sramek feladata az volt, hogy engem ábrázoljon az Állj meg kislány! előadása közben.

Forrás: Csonka Adnrás

Abban biztos voltam, hogy az orrára kell egy kis pótlék, és amint láttam, a ’97-es frizurámat is befésülték, tudod, azt a kis hullámosat. Szerintem teljesen rendben volt az outfit, a klipben használt zöld selyeminget odaadtam neki, úgyhogy teljesen autentikussá vált. A közös fotónk este készült már, így nem is igazán jó, én akkor már maszkban voltam, mint Levy T a Hip hop Boysból, bár sokak szerint inkább Julianus barátra hasonlítottam.

Forrás: Csonka András

Az este tartogatott sok mindent: hideget, meleget, kinek-kinek melyiket. A részletekre majd történelmi távlatból tekintek vissza, most koncentrálok a következő dalra, a Quimby énekesének, Kiss Tibinek Most múlik pontosan című felvétele lesz a feladat, kemény dió, meglátjuk, hogy a közönség hogyan reagál majd rá. Megyek is, tanulom a szöveget, mégis csak ciki lenne belesülni…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.