Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Ez teljes képtelenség...

Forrás: Csonka András -
blog sztárszerző Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja a Life.hu-n.

Szia, Anyu!

Tudod, mi a teljes képtelenség?

Mondjuk az is, ha VV Cristofel a Zeneakadémián akar koncertezni, vagy Fábry Sándor a Ding donggal nyitja a szilveszteri műsorát. Na de az aztán tényleg teljes képtelenség, hogy én a Konyhafőnök című műsorban ünnepeltessem magam a végső győzelmemért. Az okokat nem részletezném, a blogom olvasói már úgyis tudják a választ.

Forrás: Csonka András

Jó-jó, pocsékul főzök, de azért kóstolni tudok.

Igaz, hogy még a műsor tavalyi évadában, de azt a hálás feladatot kaptam, hogy egy 100 tagú filmes csapat tagjaként, egy fogadás vendégeként kóstolgassam végig a két csapat falatkáit. Dobó Katával képviseltük a színésztársadalmat, a meghívás annál inkább megtisztelő volt, mivel ha jól számolom, eddig egyetlen mozifilmben sem szerepeltem életemben, így tényleg autentikus tagja lehettem egy filmestársaságnak. Viszont hangsúlyozom, kóstolni tudok. Azt már nem is remélhettem, hogy a nagytiszteletű zsűri tagjai közé is bekóstolom magam, így Vajda Pierre és Fördős Zé szava azon az estén egy fikarcnyival sem ért többet, mint az enyém. Így a szavazatuk sem. Akkor mégiscsak tudok főzni?

Na jó, de azok a falatkák...

Forrás: Csonka András

Ha valamiért utálom a fogadások egy részét, az az újszerűnek mutatkozó falatkagyűjtemények felsorakoztatása.

Értem én, hogy nem várhatok mindig töltött káposztát vagy sajtmártásos csirkecsíkokat, de azokról legalább ránézésre megtippelhetem, hogy milyen ízre számíthatok, egy falatkánál csak a méreten siránkozom. Na de ne legyünk igazságtalanok, a trendeknek abszolút megfelelt a választék, és egyébként is tök vicces volt a menükártya elolvasása után megpillantani az elnevezéshez tartozó falatkát. Amúgy is, szerintem jóval nagyobb meló cizellálgatni sok mini étket, mint néha megkavarni a lecsót, ami a végén úgyis frankó lesz.

Forrás: Csonka András

Jézusom, a végén még úgy tűnik, szakértőként pofázok itt, pedig a lecsókavargatásig sem jutottam el.

Na de miért is nem, Anyu? Amikor különköltöztünk, ahelyett, hogy jót kuncogtál volna a gasztronómiai vergődésemen, és hagytad volna, hogy végre saját lábamra álljak a konyhában, kitaláltad a zseniális módszeredet, amikor is az otthon nekem főzött kaját üres tejesdobozokba pakoltad, amiket aztán mint kis építőkockákat könnyedén begyömöszöltem a mélyhűtőbe. Istenem, bárcsak most is így történhetne! Lemondanék a főzés képességéről örökre!

Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Szamár vagyokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151110-csonka-andras-arrol-beszel-blogjaban-hogyan-keszul-szamar-jelmeze-a-shrek-musicalre.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Diana Ross és Balázs Pali eltitkolt gyereke vagyokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151026-csonka-andras-blogjaban-arrol-mesel-hogy-unalmasak-a-vasarnapok-miota-vege-van-a-sztarban-sztarnak.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Zabszem sem fért...http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150928-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-sztarban-sztar-adasarol-beszelt-amikor-balazs-palit-alakitott.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Valahova leesett az állam a meglepetéstől, és csak fél óra múlva próbáltam összeszednihttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150828-csonka-andras-blogjaban-bjorn-ulvaeus-abba-egyuttes-tagjanak-talalkozasrol-meselt.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Séta egy nemes cél érdekébenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150622-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-mellrak-elleni-setarol-ir.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Kisfiú akarok lenni!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150605-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-gyerekekrol-beszel-es-arrol-mennyire-szeretne-kisfiu-lenni.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.